- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Ha a napi rutinod része, hogy 3 alkalommal félholtra vernek, az elfogadhatóvá, jó dologgá teszi azt? Nem igazán.
Ha egy headsetet napi szinten kell tölteni, az nekem használhatatlan. Örülök, hogy te élvezed, hogy n+1 dolgot dugdoshatsz a töltőre, és az "csak 20mp"-be telik. Mindegyikünknek más az ingerküszöbe - te mennyi időre mondanád azt, hogy az már nem elfogadható? Napi 40 mp? 3 perc? 5 perc? 15 perc? 2 óra?
A jack 0 másodpercéhez képest nekem a 20mp is sok.
Engem a jack kábele az ami egyáltalán nem zavar, tehát nekem érdemi előny nélkül adja az állandó töltés, a rövidebb élettartam, illetve a drágább árat (és még annál is többet, ha nem akarok fél óra késleltetést) mint szolgáltatást a sok BT csoda. -
helixP
nagyúr
Azért, mert nem hagyják meg a választás lehetőséget.Muszáj átalakítóznod, ami sajnos még nem megoldott, mert egymással keresztben nem kompatibilisek a gyártók C-adapterei, + béna + romlik a hangminőség (van, akinek ez számít) + elhagyod + 1 hiba ok.
Semmibe nem került volna meghagyni a jack-et, így egy feature-től fosztják meg a telefont. Ezen nagyon nincs mit magyarázni. Mondom ezt úgy, hogy évek óta BT headsetezek, okos órázok és nekem is napi rutin az esti rádugásDe azért mert nekünk ez így jó, igenis gondolni kellene arra, akinek nem.
Ezzel a "nem kell sírni" szöveg meg kicsit karcos ebben a fórumban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest