Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

válasz Hank18 #73 üzenetére

Ha a napi rutinod része, hogy 3 alkalommal félholtra vernek, az elfogadhatóvá, jó dologgá teszi azt? Nem igazán.
    Ha egy headsetet napi szinten kell tölteni, az nekem használhatatlan. Örülök, hogy te élvezed, hogy n+1 dolgot dugdoshatsz a töltőre, és az "csak 20mp"-be telik. Mindegyikünknek más az ingerküszöbe - te mennyi időre mondanád azt, hogy az már nem elfogadható? Napi 40 mp? 3 perc? 5 perc? 15 perc? 2 óra?
    A jack 0 másodpercéhez képest nekem a 20mp is sok.
    Engem a jack kábele az ami egyáltalán nem zavar, tehát nekem érdemi előny nélkül adja az állandó töltés, a rövidebb élettartam, illetve a drágább árat (és még annál is többet, ha nem akarok fél óra késleltetést) mint szolgáltatást a sok BT csoda.

• helixP

nagyúr

válasz Hank18 #73 üzenetére

Azért, mert nem hagyják meg a választás lehetőséget.Muszáj átalakítóznod, ami sajnos még nem megoldott, mert egymással keresztben nem kompatibilisek a gyártók C-adapterei, + béna + romlik a hangminőség (van, akinek ez számít) + elhagyod + 1 hiba ok.
    Semmibe nem került volna meghagyni a jack-et, így egy feature-től fosztják meg a telefont. Ezen nagyon nincs mit magyarázni. Mondom ezt úgy, hogy évek óta BT headsetezek, okos órázok és nekem is napi rutin az esti rádugás :D De azért mert nekünk ez így jó, igenis gondolni kellene arra, akinek nem.

Ezzel a "nem kell sírni" szöveg meg kicsit karcos ebben a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák