Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
válasz
Varszegig #38 üzenetére
WP7.5-ös hibalistát itt, MA-n is megpróbálta megmagyarázni pár fanatikus, hát nem nagyon sikerült nekik. Naaaagyon izzadszágszagú volt... én is jót derültem, mikor odaírták, kb 50 hiba mellé, hogy "De hát ez senkinek nem kell" vagy "vegyél szemüveget, a betűméret úgy jó ahogy van", vagy "Én nem használtam ezt a funkciót 6 éve...
Nah ez most kicsit pont ilyen. Amúgy vegyük észre, az Apple ésszerű volt. A térképük idővel (pár hónap, max 1-2 év) nagyon faxa lesz, addig meg had morogjon az átalguser.
Viszont innentől kezdve egy stratégiailag nagyon fontos szekciót hoztak be a házon belülre, és idővel ez ki fog fizetődni, minden téren... Csak hát meg kell fizetni a belépőt... -
zord01
senior tag
Kezdem érteni, hogy anno az I5 bemutatóján miért csak egy 4 kanyarból álló útvonalat mertek tervezni a "forradalmi" navigációjukkal. Ohh Jeahhh, Ohh Jeahh
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged