- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Belegondolva nem érzem, hogy túlzok.
A 18 hónap alatt a 4.2-t átugorva azzal nem is foglalkozott.Ha elsőre kiadnák ordas hibák nélkül, nem lenne szükség annyi build-re. Lást Telekomos legújabb build... szóval nehéz dolog a tákolás, értem én. Egyáltalán miért gyártanak hálózatfüggő telefont, hogy még több verzióra szükség legyen? Jah, hogy ez az érdek, mert a szolgáltatók ezért "támogatják" őket, érdekes Nexus telefon egyik szolgáltatónál sincs, vajjon mejjert nem van?
Volt már nekem is Kínai cuccom (Meizu), igaz az nem telefon volt, de elég is volt 1 db belőle, hiába ismerte el a gyártó a firmware hibát, azt soha nem javították, el is veszítettek mint vásárlót, örökre.
Én meg se szólalnék most, ha anno tényleg nem ezzel akarta volna növelni a Sony az eladott darabszámot, hogy odabiggyeszti a 4.4-es droidot. Itt csak az elvről van szó.
Elleszek én még egy évig simán a majdnem hibátlan 4.3-as droiddal is, így hát nem is szaporítanám a szót. -
Zolee11
senior tag
Ez most meglepett, ugyanis elég sok külföldi fórumon a folyamatban lévő fejlesztésekről volt szó, főként az SP ügyében.
Én is szeretem ezt a gyártót, de amit telefon fronton leművelnek mostanában az kritikán aluli.
18 hónap támogatás? Rendben, de annak talán nem úgy kéne kinéznie, hogy 18 hónap bal**szkodás. Nem úgy kéne kiadni, hogy egy hardver verzión jó a 4.3 a másikon nem jó, (ez a lépésük nálam végleg betette a kaput, ilyen szerencsétlenkedést, ne haragudj meg, de csak a kínai Z kategóriás gyártók csinálnak), és ez is több hónap késéssel. Korábbi telefonjaikon is elvarratlan hibákat hagytak, semmi további support...
A nexus telefonokon kis túlzással hétről hétre jönnek az új verziók javítások, ennek "portolása" a sony telefonokra annyi idő, mintha teljesen uj droidot kellene írni... Ha valakinek erre nincs ideje, akkor mi a büdös ******* kell átalakítani, egyedivé tenni, hegesztgetni, eltolni, széttolni, agyontolni hónapokon át, aztán mégsem jó, ennek mi a franc értelme van? Bullshit. Totális parasztvakítás.Köszöntem szépen Sony, nagyon szép játék volt, ugyanis vásárlás előtt igen erőset nyomott a latba, hogy 4.4 is lesz a telefonra, lehet itt papolni, meg szájkaratézni, a hivatalos oldalon fel volt tüntetve, engem mint vevő nem érdekel semmiféle magyarázkodás, ez szimpla átverés és PONT.
Amíg ándörinvesztigésönölték 15x ki lehetett volna adni, jah hogy nem volt rá fejlesztési idő, mert 15 percenként új telefont kell kiadni, jah bocs, így már én kérek elnézést!
Egyelőre nem zárom ki teljesen a későbbiekben újabb Sony vásárlását, de egyelőre nem feléjük hajlok, a nexus szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged