Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevee83
aktív tag
A táblájuk az komoly bukó volt így megértem, hogy nem erőltetik a dolgot.
Viszont L széria kifejezetten jó. Mindhárom készüléküket teszteltem. L3 belépő kategória, L5-el mondjuk bakot lőttek a kijelző miatt, L7 viszont tuti lett a kijelzője is frankó és a hardver többi része is. Ha az ára eléri az értelmes szintet én is beruházok egyre
-
mrpet
tag
Ennek kifejezetten örülök...

-
aladab
tag
válasz
Maxentius
üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a mobiljaikkal, Optimus 3D-t hasznalok, es teljesen elegedett vagyok.. Neha csinal furcsasagokat, de melyik Androidos masina nem? A Desire-om rosszabb volt ilyen teren. Szoval nem kell azert leszolni az LG-t, minden gyarto ad ki idiota mobilokat, bar a support tenyleg szornyu.
-
gzbotii
nagyúr
Telefon piac..ott is rohej amit muvelnek L3, L5 es L7 neven. Ha kicsit radobtak volna meg az arra es belejuk dobtak volna jobb kijelzot es jobb processzort bar, akkor meg lenne esetleg ertelmuk de igy azok is nevetsegesek...Nagyon nem talajak az Optimus Black es az Optimus One sikerenek kulcsat

-
AS
félisten
Aplle után már Samsung második tablet piacon még Kindlet is sikerült megelőzni.
Lg nagyon bénán csinálta. -
Abysmal
aktív tag
Nem értem, hogy miért ilyen drágák a tabok. Hardverileg biztos olcsóbbak egy netbooknál, hiszen olcsóbb ARM proci van bennük, általában kevesebb RAMmal, kisebb háttértárral, ami így végeredményben olcsóbb kell hogy legyen. Az Android "ingyenes", de mindenképp olcsóbb mint egy XP, vagy WIN7. Mi emeli meg akkor ennyire az árat? Azt mondanám, hogy nagy a haszonkulcs, de akkor csak nem vonulna ki az LG, meg a HTC is.
-
Kari1
aktív tag
Az a baj hogy sok gyártó azt hiszi hogy minden sz*rt el lehet adni a hülye usernek 100%-os haszonkulccsal.
-
wolruf
őstag
Gondolom most teljes mellbedobással ráfekszenek a telefonok supportjára. Pl. most már azonnal kijönnek a frissítések a korábbi csúcskütyükre (pl. 2X)...
Vagy nem
-
JR.CSé
senior tag
Én sem fogok könnyeket hullatni a hír hallatán.
-
callmeakos
veterán
Hát amekkora bukó lett a Pad, nem is csodálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most fog bejönni a Telenor kínálatába 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)