- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Ebben az árkategóriában már nincs olyan,hogy nem tudatos vásárló/szerintem/..a többiben meg ott van a Samu..a kétszáz ezer tipusával.Na akik ott vásárolnak,azok legtöbbjének szinte mindegy,mert sok különbséget a mindennapi felhasználói szokásában nem vesz észre. Legalább is a többség./ez most nem kritika/A. Htc soha nem lesz ''néptelefon''.Szerintem ez nem is baj.Evvel nem azt mondom,hogy a samu rossz, azt mondom,hogy a samu más.
-
Skorpio.59
aktív tag
A marketing.....ebben egyetértek veled.Reméljük,hogy ez megváltozik.Főleg kis hazánkban.Ez nálunk úgy működik,hogy aki egyszer megveszi és használja a típust ,az nagy valószínűséggel itt is marad. Szinte gyári rendszerrel,mókolás nélkül használható.Kifogástalanul. Úgy gondolom,hogy ez a legjobb marketing./ ennek a telefonnak,nem a fém házban van főleg a vonzereje...a vonzereje a fém házban van
/ Remélem érted?
-
Skorpio.59
aktív tag
Biztos vagyok benne,hogy megint etalon lesz a droidok között!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest