Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz Geönczy #89 üzenetére

a netbook szegmens sajna befürdött. Én még nem hallottam olyan emberről, aki tartósan meg lett volna elégedve vele, tekintve, hogy 100 ezres darabok, vagy drágábbak, viszont létezik drágább, de attól sokkal sokkal jobb alternatíva - 12 ill 13 colos teljes értékű notebookok. Nagyon sokan pár hét után le is váltották. Nem egy életképes szegmens, a hp, acer dobja ki a jobbnál jobb 12-13asokat, a sonynak asztali gépeket verő cucca van igaz félmilláért, de van.

martin: majd kinövöd.....

• Kobe

veterán

válasz Geönczy #81 üzenetére

nem. Arra gondolok, hogy ha eddig megláttál egy kikent csajszit, aki agyban semmi extra, nyugodt szívvel mondtad, hogy konzumk*rva, mert a külsőségek nála az elsők. A pc-ipar "celebjei", "konzumkrvái" ezek a termékek, a gucci giorgio armani meg tököm tudja milyen telefonokkal együtt.
    Most már ez van az asztali pc piacon is, nézzen ki minél feltűnőbben, praktikusan használni vagy beszerelni még véletlenül se lehessen, és legyen minél drágább.
    Lassan egy ilyen ventillátor fog annyit fogyasztani mint az én mostani gépem együttvéve....de hogy előrukkoljanak egy olcsón előállítható, környezetbarát cuccal, vagy egy olyannal amit egyszerűen könnyebb beszerelni, netalán az ezeréves ATX szabványú házakat megreformálják ezek miatt, az már persze magas....

Én bízom benne, hogy a pc ipar rövidesen kettészakad, az egyik szegmensben megjelennek az alacsony fogyasztású, komfortos, érintőkijelzőre kihegyezett, élményt adó munka- és szórakoztató gépek-terminálok, a másik szegmensben meg valami olyasmi zabigyerekek jönnek létre, mint a htpck, csak játékra kihegyezve. Bár a cloud technológiát jobban preferálnám ezen a téren. Nekem is pcm van (még), de amint tudok váltok notebookra, mint a létező második legjobb alternatíva....egyszerűen nem tudom felfogni, emberek hogy lehetnek még rákattanva ezekre a holmikra, sokat fogyaszt, zajos, kábelrengeteg kell hozzá, nálam ezek testesítenek meg mindent ami a kényelemmel totálisan ellentétes :)

Új hozzászólás Aktív témák