- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem a belső tároló sebessége lesz a probléma, a jelenlegi UFS simán ír 140MB/seccel aminek elégnek kell lennie (sött jobb microsdk is). Sztem a SOC a szűk keresztemtszet. És ennél fontosabb lenne, hogy minden kamerán, mindig menjen a 60FPS. Nem megy. (Illetve exynossal nem, 855el nem tudom, lehet samsung butítja is 855öt majd kiderül)
Amúgy imo semmi értelme nincs a 8K videonak. A kis érzékelő, pár dollásros optika miatt az se lenne jobb, és mint is néznéd? Van otthon 8K tvd? vagy 8k kijelzős mobil? vagy?
Nekem most ami nem tetszik az az aksi. Uazt hozza kb mint az S7-S8-S9. Azaz intenzív használat mellett du tölteni kell. Itt kéne látni egy 855 9820 összevetést tavaly ugye csak az exynosos S9 volt problémás ezen a téren.
Tönkrement jó egy hónapja az S7em, vettem zizikért egy Mi A2 Liteot. Az aksija elképesztő (2nap), a pure android is bejön, de kamerája elnézést ótvar szar, és teljesítménye is problémás amint nem tárcsázni/böngészni... akarok. De fogalmam sincs mi legyen helyette... és a mindennap nézni kell délután töltöttségethez nincs kedvem, de a mate/mi9 sorozatnál is jópár hude zavarna problémám van. Se jack, se microsd, se OIS telefoton, se ....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged