Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"rendkívül jó hatásfokkal képes felismerni a beszédet és a fordítás minősége is bőven kielégíti az átlag felhasználók igényeit"
ez azért elég homályos. kérdés, hogy mennyire marketing szöveg, de én attól tartok eléggé. legalábbis nehéz elképzelni, hogy ennyivel előrébb járnának az online szövegfordítóknál, amik még durván megbicsaklanak egy-egy kicsit is összetettebb szószerkezeten, mondatszerkezeten (-pláne, ha többértelmű szavak is vannak bennük). márpedig az átlag emberek az anyanyelvüket valamiféle válaszékkal beszélik.
és még akkor szó se esett a hangfelismerésről és felolvasásról, ahol azért még mindig van hova fejlődni.van egy olyan érzésem, hogy ez még erősen gyerekcipőben jár, de már volt annyira használható állapotban, hogy reklám és PR értéke legyen, meg odapörköljön a konkurenciának
-
ALI_G
veterán
Ez a NEC évről évre képes előrukkolni valami igazán használható dologgal és nyíltan nem akarják feltalálni a spanyol viaszt, csak simán megcsinálják amire vágynak az emberek.

régen féltem tőlük, hogy ő lesz a Skynet, de már tudom, hogy ők azok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest