- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muhahaha
csendes tag
"A Navon márka pár éve robbant be a piacra, voltak ugyan homályos részletek a piaci bevezetés körül (miért pont ők kapták meg az iGO Amigo szoftvert itthon, mennyiért), de mára ezek a kételyek elmúltak..."
Ezzel mondjuk nem nagyon értek egyet, a kételyek azóta is válaszra várva kerengenek a szakmában (ennyiért, ezt...?)
A Navngo PR anyagai közt fellelhető egy mondat valahol: " az iGo Amigo-t az arra érdemes készülékeken jelenteti csak meg a Navngo". Ez a Navon volt és a Telesystem. Navon-t egy shenzeni cég gyártja: http://www.long-horn.com/cn/product-default-business.html, de úgy látom onnan sem az uccsó eresztést tolták be a piac arcába. A Telesystem-et már nem emlékszem ki gyártja, de az is valami shenzeni műhelyből kerül ki. A Wayteq sokkal jobban kiforrott vas az YF-től (http://www.yftech.com/en/productlist.php?clid=40), bár szerintem az itthoni vevők 90%a nem Sygic-kal használja, hanem varázsol rá iGo-t.
Becker-eket többnyire a Mitac gyártja és azokon pedig az iGo Primo egy speciális változata van, akár TopMap térképekkel is.
Várjuk nagyon a további teszteket...
Ne temessük még a PND-ket szerintem, idén brutál fejlesztésekkel jönnek ki a nagyobb gyártók...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rég járt nálunk navi, a Navon sem gyakori vendég, így alkalmunk nyílik észrevenni a fejlődést.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest