- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Néztem sok videót meg anyagot ezekrõl a hajlítható telefonokról, de még mindig nem jöttem rá, hogy mi a haszna. 2000 dolcsiért kapsz egy eszközt ami összecsukva kicsi, kihajtva meg szintén. Ezen az áron vehetnél egy fullos telefont és tabletet. Aki sokat utazik az mindig visz magával táskát, a csajoknak meg mindegy mivel lõnek képet magukról a buliba. Szóval szerintem nincs is erre igény, csak azt keltették. Azt tényleg becsülöm a samuban, hogy mernek új dolgokat hozni, a bixby már tavaly köröket vert erre a hülye sirire, de ez más téma.
-
markknight
veterán
Ha sokan veszik és felülünk a hype vonatra, akkor 2000 dolcsi lesz a jövõ telefonja és 6 hónapot sem fognak bírni, nemhogy 2-3 évet. Idõzítet bomba már a kibontás pillanatától. Én ebben nem akarok részt venni, isten óvjon minket ettõl a hülye origamitól. A kijelzõket nem erre találták ki, akárhogy nyomják. Ez a hajtogatás az elsõ nap után olyan mintha használt kotont akarnál használni újra meg újra.
Remélem az Apple villant valamit, ami lemossa ezeket a termékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged