- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rundll32
tag
Én is beruháztam egyre. Nekem még nagyon szokatlan, csukló támaszos klavi után váltottam... A csuklótámasz hiánya és a billentyűk magassága elég zavaró. Én pl a bal alsó CTRL gombot sokszor lenyomom gépelés közben ami elég fura dolgokat hoz elő.
A másik a driver hiánya, sajnos nem lehet beállítani egy alap világítást ami újraindítás után is megmaradna.
Ezeket leszámítva nagyon igényes és jó minőségű anyagokból készült, masszív billenytűzetről beszélhetünk. -
johnnie94
csendes tag
Én is a napokban vettem meg, szerintem ár-érték arányban rendben van. Persze lehetnének hasznosabb világítási programok is, de rendben van így is. Egyetlen bajom van, a num/caps/scroll ledjei, vakító kék ledek.
néha kicsit zavaró.
De nem bántam meg a vételt -
infectedmann
őstag
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, talán az egyik legjobb billentyűzet, amit valaha használtam.
-
Farkash
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy ilyen billentyűzetet, csak egy bajom van vele! Ha kikapcsolom a gépet, a bill nem kapcsol ki és folyamatosan világít... Míg ki nem húzom a gépből... Erre esetleg tud valaki megoldást?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Imifej
senior tag
Vettem én is egy ilyent. Szinte tökéletes. Egy bajom van vele. Nem tud azonos színnel pulzálni. Így túl gagyinak tűnik ez a funkció. Meg esetleg jó lett volna, ha bizonyos csoportokat más színnel lehetne megvilágítani (WSAD).
-
domos
senior tag
Szia!
Tetszik a cucc, lehet bepróbálkozom vele én is. Lehetne egy kérésem? Fel tudnád venni hogy milyen a gombok hangja amikor lenyomod és felraknád YouTube-ra? Már ha nem nagy gond.
Köszönöm.
-
Csapoati
nagyúr
Na akkor szerelj fel pár neont a rizskályhádra és össze is lehet hangolni a két cucc világítását.
-
AllTheBest
őstag
Kinézetre nekem nagyon bejön eza billzet, hama urage illuminated egerem van már lassan 3 éve és ezek után lehet, hogy én is benevezek majd egy ilyenre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest