- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprón 15-20k HUF között találsz FD Define házakat.
Egy barátomnak így vettünk Define Mini-t, azóta sem hagyja magát "átbeszélni" másik házra... nem véletlenül.
-
Redneck
nagyúr
Egy gagyi, felső tápos, ventikkel utólag megpakolt, kábelmenedzsment nélküli, filléres házat akarok lecserélni. Veszek egy moduláris tápot és egy új házat, aztán kultúráltan elrendezem, ahogy másoknak is szoktam ha új gépről van szó.
15-16k körül nézelődtem mATX méretben, az alábbi feltételekkel:
-álló, alsó tápos kialakítás, alsó porszűrővel
-ha lehet legyen kisebb mint a jelenlegi (20x43x50)
-letisztult design
-155mm-es CPU, 285 mm-es GPU elférjen
-elől alul, vagy középen szívjon, hátul fent fújjon ki (legalább 2db 120-as ventivel szereljék)
-az adathordozók oldalról legyenek becsúsztathatók egy keretbe
-legalább egy USB 3.0 legyen rajta előlMenet közben befigyelt még pár feltétel:
-könnyű kábelmenedzsment
-rejtett DVD hely
-első porszűrő
-nem baj ha raktak bele zajszűréstA kezdeti Thermaltake Versa H15, Focus G Mini után felkerült a listára pár másik ház is. Feljebb mentem árral 20k-ig és már a mATX mérethez sem ragaszkodom, de sajnos mindegyikkel van valami kompromisszum. Nem igazán találtam olyat amit tutira vennék.
Zalman Z9 Neo:
-batár
-hangos, túl sok ventilátorNZXT S340
-nincs DVD helyCoolerMaster Silencio 352
-kábelmenedzsment 8mm széles helyen?Nanoxia Deep Silence 4
-dizájn
-drága
-az első porszűrőhöz szét kell szedni a házatAntec P100
-batár
-drágaNem tudom még mi lesz, egyelőre nem kapkodok.
-
A V1000 lett volna a másik Sharkoon?
Igen. Talán sokkal jobb az se lett volna, bár az előző házból kiindulva, hacsak azóta nem esett vissza náluk a minőség, látatlanban mégis azt mondanám, hogy de.
Még ami igen erősen a FD mellett szólt, az a CPU hűtő. Mert az 160mm magas és ez igencsak behatárolta a lehetséges mATX házak listáját, ebbe pedig belefér (a Sharkoon-ba meg talán hivatalos adatlap szerint azt hiszem nem).
-
dugo_
veterán
Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy 15k-ért lényegesen jobbat lehetne kapni mATX méretben. Ha meg így van, akkor kis pénz, kis foci. Fel lett sorolva minden, ami bármelyik kategóriatársra ráillik.
Egy alaplapi aljzat egyébként simán elbír 2-3 azonos házventit egy Y-kábellel.
A V1000 lett volna a másik Sharkoon?
-
adapter07
csendes tag
A 3,5-es meghajtók tartójának a tetejébe lehetne fúrni négy lyukat, ott elférne az SSD, még jól is nézne ki.
-
Redneck
nagyúr
Örülök a leírásnak, lehet így kiesett nálam ez a ház.
-
tatu9
tag
Nekem a nagyobb Focus G-m van. Pont ézert nem vettem meg a Mini-t, mert kicsi, szűkös, van sokkal jobb ajánlat mATX-re.
Viszont a nagyobbal nekem nincs gondom, ventik halkak, nem zúgnak, hűvös minden, porfogók is rendben vannak. A kábelmenedzsment itt se valami frenetikus, de mivel flat kábeles, meg moduláris a táp, nincs probléma vele. Elég jól le lehet rejteni mindent. Anyagminőség jó közepes, csavarok szutykok, a talpak nem gumik, műanyag vackok, merevek mint a fagyott kutyasz@ar, de érdekes módon nincs rezonancia. Én jó árban (12e) jutottam hozzá, annyit megért. -
Raktam fel képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest