- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Én is ingázom, bár jelenleg nem. De tökéletesen megvagyok net nélkül. Reggel zenével elütöm az időt. Ha fel vagyok ébredve, lehet olvasni is. Vagy simán nézem a tájat. Nem értem a problémátokat. Én képtelen lennék tableten netezni. Nekem még az is pici. Főleg ha szélesvásznú, még rosszabb. A mai monitorokat is kicsinek érzem. FullHD alatt nem éri meg egyik szélesvásznú sem. Ha már 1280-ról fejlesztenék, akkor szélesvásznúba lehetne legalább 2000 pixel széles. És akkor is csak helyben toporgásnak érzem a "növekedést".
De ha nektek jó a reggeli netezgetés a buszon, vonaton, egészségetekre. Nem feladatom megitélni ez alapján senkit.
Én fenntartom a véleményem, hogy a mobilnetezésnek nincs értelme. De a vélemény, olyan mint az ánusz. Mindenkinek van, de senki sem kiváncsi a másikéra.
-
-
SylverR
senior tag
De egyébként ezt a webböngészést sem értem... Ilyen kis pöszmet képernyőn nem is lehet élvezhetően böngészni. Semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest