- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ennyi mindent nem értesz benne, akkor nyilván nem te vagy a célcsoport, és nem neked csinálják. Ha nem szimpatikus, nem használod. Azt senki nem állítja, hogy most dobd a Mintet és feltétlenül az MX-et használd.
Már említettem, hogy semmi bajom nincs vele, egyszerűen amikor anno felraktam, mindig megfogalmazódott bennem ez a célcsoportos kérdés, de még soha nem tettem fel sehol. Most már van egy quasi MX topik, de itt se tehetem fel ezt a kérdést. Értem.
Az a bajom az ilyen céltopikokkal, hogy megjelenik az írás és ha valaki nem azt írja, hogy húúúúdekafa, hanem megkérdez valamit, hogy ez miért van...... á hagyom inkább a fenébe. Jókor jössz ezzel a ro beírásoddal, mert épp ma akartam felrakni, hogy a tapasztaltak alapján itt majd tudok kérdezni.
-
zoltanz
nagyúr
"Nézd meg anno is mit hepajoztak az XP userek a támogatás megszűntekor, meg most is mennyi ember vergődik, hogy pont ma szűnt meg a Win7"
Igen, annyiban más, mire XP elavult lett az MS előállt valami normálisabb OS-szel addigra, a Win7-tel. Ma ilyen nincs nem is lesz Win7 után. Én is problémamentesen használom első számú rendszerként a Linux-ot 4. éve. Mondjuk én mindig is tanultam, foglalkoztam Linux-okkal, Bsd-kel.
Ha nem lenne iPhone csak retrozni, játszani indítanám a Wint. Sajnos ennek a legjobb a terméktámogatása. Valamint kompakt méretben nincs nagyon más.
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest