- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #12 üzenetére
Látom te még mindig itt trollkodsz..
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
s3nsitivity #13 üzenetére
Dehogy. SJ4000.
De most van egy új favoritom, a HTC RE. Kaptunk egy ilyen izét és amennyire lesajnáltam eddig, annyira király egyébként. Egyszerű, ötletes, jó minőségű, poénos. -
horvathkrisz
addikt
"Hi, do you have somethinges?" - és ekkor a kezébe nyomott egy ekit...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az a telefonos mount nem rossz, de a nagylátószög azért nagyon kell, különben semmi nem látszik a cuccokból, amikhez odalépek.
Jövőre veszünk egy GoPro-t és cső, vagy a Xiaomi új akciókameráját szerezzük be. Az a baj, hogy az SJ4000 sokkal gyengébb, mint ahogyan hirdeti magát -
Romvr
őstag
Nem kötekedésből de egy iPhone 5c, MoviePro alkalmazás, Stabilization ON, és kenterbe veri a legtöbb OIS megoldást. Én is azt használom mindig.
Vagy tovább haladva ezen a vonalon iPhone 6+, abban van OIS gyárilag.szerk.: Na meg egy ilyen még hozzá: [link]
Csak gondoltam szólok
-
Valzor
aktív tag
Király, jó ötlet kicsit feldobni a monoton MWC-s napokat
-
lndvljs
csendes tag
Ha már mobiltelefonokkal foglalkoztok, nem tudnátok valami normális telefonnal videózni, mondjuk amiben van képstabilizátor?!
-
TRIvidore
tag
Fun factor rullz
-
Garada
őstag
Brutális helyszíneket jó viszont látni legalább videó formájában ha már élőben nem lehet ott az ember.
-
Matada2.3
veterán
Jaj, de szeretem ezeket a videókat, legalább be tudok tekinteni a reallife MWC-be. Köszönjük Bog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest