- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az utolsó mondattal igazán egyetértek.
Az első iPhone óta szépen (ki)fejlődtek az érintős készülékek, lezajlott a forradalom a mobiliparban, kinőttünk a tinédzser korból.
Én is szeretnék új akkukat, az egész ipar, az autóipar mindenkinek nagy szüksége van rá a legnagyobb márkákat is idesorolva.
Projektorra is láttunk próbálkozásokat, kíváncsi vagyok merre kanyarodunk most már. -
Tutu7030
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Tangerine Dream - Chronozon
-
tom956ster
aktív tag
Köszönöm a filmet és az írást is.
Sajnos kevés cikket olvastam a több mint 100 anyagból, kevés időm volt, de valójában kevés a lelkesedésem is már. Nem az MA! iránt, úgy egyáltalán az ipar iránt.
Lehorgonyoztam vagy két éve egy platform mellett, nincsenek gondok vele, nincs miért keresni a váltás köv. lehetséges alanyát. A jövőbeni future-ok egyenlőre hidegen hagynak, nekem a jövő telefonja is pont jó lesz olyannak, mint a mostani, legyen megbízható, számíthassak rá mindig, arr tudjam használni, amire normál körülmények között elvárható tőle. A lényeg inkább az, aki a vonal túlsó végén van... -
csab2
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Ezt a Mobilaréna olvasóinak nagy többsége nem is érti.
Én sajnos igen. -
Mr.Silkó
veterán
Jó kis összefoglaló lett!
-
petipetya
nagyúr
A mobilos YouTube appban nem lehet lejátszani a videót, gondolom valamelyik zenei betét miatt. Nem számít, mivel egy ideje a Chrome alatt nagyon pöpecül lehet megtekinteni a beágyazott videókat.
Csak szólok, nehogy valaki hibára gyanakodjon.
-
törölt tag
Ha eddig az írást nem dicsérte senki akkor most én megteszem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Köszi a bemutató kisfilmet. Jó volt nézni.
-
Xarina
aktív tag
Király lett a videó nagyon, elnéztem volna még egy ideig.
-
judas13
addikt
Panoráma
-
Örni
senior tag
Döglődik az iparág rendesen, most hogy már kevés lesz a méret, a teljesítmény, memória növelése és szoftveres, kreatív dolgok kerülnek majd előtérbe, sok gyártó bajban lesz. A röhejes árképzés meg már csak hab a tortán. Középkategória 120-ért, köszi...
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jó lett a film
Ken világképéhez csak annyit tennék hozzá, hogy igaza van, viszont akkor az LG mostani középkategóriája miért selejt már megint? És miért nem frissítik az androidot a régebbi középkategórián? Jól látja a dolgokat, ám nem csak látni cselekedni is kéne valamit..
-
bollokcs80
Korrektor
Jó volt az elején a "Panoráma"-nyúlás...
Egyébként egyetértek Boggal, most már az akksi és a szolgáltatások terén jöhetne valami nagy forradalom....
-
Sir Riccio
addikt
Jó volt látni az útifilmet és jó volt olvasni a gondolataitokat és jó volt ott lenni is és most viszontlátni azokat a pontokat ahol egy hete még én is mászkáltam. Remélem lesz még lehetőségem eljutni a MWC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged