- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
A Gracia negyed híres a nyaranta megrendezett fesztiváljáról is.
Ilyenkor egy hétre minden utcát feldíszítenek az ott lakók, baromi hangulatos és látványos, esténként koncertek, eszem-iszom és a csapból is Estrella Damm folyik.
Ha valaki augusztusba látogat Barcelonába, ne hagyja ki! -
Fejvadi
nagyúr
Sétálni egészséges és pont erre való az okos karkötő.
-
C$abi
aktív tag
Csodaszépek azok a házak, még nekem is, aki jobban szereti az absztrakt formákat, mint például a hannoveri Norddeutsche Landesbank-ot meg a Torre Agbar-t, ami például Barcelonában van, de azt mondjuk éjszaka érdemes megnézni.
-
hemaka
nagyúr
Fura ez a a két épület, mint valami marsi kolónia búvóhelye.
-
Thaaleum
aktív tag
Augusztusban is még rajta volt a ponyva, kár, hogy én sem láthattam teljes pompájában. A Sagrada Família meg hát... Nem tudom, különleges, de engem nem vett meg kilóra. Arról nem is beszélve, hogy mikor én ott voltam, akkora sor állt a bejáratnál, hogy kb félig körbeérte az épületet.
Persze ha már ott vagytok semmiképp se hagyjátok ki. -
vicze
félisten
válasz
MittuDomain_ #2 üzenetére
Hát még csak 4éve van belseje úgy egyáltalán ahhoz képest nem állnak rosszul
Festés meg majd csak akkor lesz ha teljesen kész még nagyon sok hiányzik, kívül belül színes lesz.
Én annyira nem hiányoltam, mert a színes ablakok valami lélegzetállítóan festik meg az egészet, a fehéren pont jól mutat.
Akkor akarok menni legközelebb, ha kész lesz.Ja igen és Tibidabóhoz fel, jó gyorsan megjárható.
-
Matada2.3
veterán
Csakis a séta, és ha csak 5 perc a különbség akkor látjátok mennyire megéri..
-
MittuDomain_
őstag
Én tavaly április-május fordulóján voltam, már akkor is ponyva takarta, örülök hogy végre régi fényében tündököl.
A Sagrada meg hát...
Kívülről pöpec, de belül azért igencsak minimalista. Szóval menjetek, adományozzatok bőszen!
Egyszer mindenkinek látni kell, aki meg nagyon érdeklődő, esetleg 5-10 évente újra menjen be, hogy lásson valami haladást az építésben. -
vicze
félisten
Ah már befejezték a Milà renoválást, nyáron még ponyva volt rajta.
Sagrada Famíliába valahogy jussatok el ha tudtok, mert az leírhatatlan, kívül-belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest