- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
légyszi tegyél akkor ki processzorteszteket, ha ezt állítod. máskülönben x3 nfc-m van és jól fog jönni egy kicsit vékonyabb készülék. szerintem a proci hasonló és azt írja az egyik teszt, hogy azért mert kisebb a szám, még nem lassabb. Intel processzorok számozása sem ezt jelenti. de ha a proci lassabb, akkor kevesebbet eszik, tovább kitart, ami nekem inkább fontos, mint hogy ezredmásodperccel gyorsabb legyen, ráadásul kevésbé melegszik akkor. nem játékra vagy 4k videora kell ez a szar, van 4k akciókamerám, ami egymaga egy 100as
-
Fruityloops
tag
..egyetértek..röhej..+ Viszont én is nézegettem a gt mastert, de az aksi ott kisebb, és a súlyosabb probléma, hogy nem lehet bővíteni micro sd kártyával LOL,...ezen úszott el az X3 nfc leváltása nálam most, mert van egy 256 gb-os micro sd-m, de nem tudom belerakni. Marad az X3 nfc. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest