Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
légyszi tegyél akkor ki processzorteszteket, ha ezt állítod. máskülönben x3 nfc-m van és jól fog jönni egy kicsit vékonyabb készülék. szerintem a proci hasonló és azt írja az egyik teszt, hogy azért mert kisebb a szám, még nem lassabb. Intel processzorok számozása sem ezt jelenti. de ha a proci lassabb, akkor kevesebbet eszik, tovább kitart, ami nekem inkább fontos, mint hogy ezredmásodperccel gyorsabb legyen, ráadásul kevésbé melegszik akkor. nem játékra vagy 4k videora kell ez a szar, van 4k akciókamerám, ami egymaga egy 100as
-
Fruityloops
tag
..egyetértek..röhej..+ Viszont én is nézegettem a gt mastert, de az aksi ott kisebb, és a súlyosabb probléma, hogy nem lehet bővíteni micro sd kártyával LOL,...ezen úszott el az X3 nfc leváltása nálam most, mert van egy 256 gb-os micro sd-m, de nem tudom belerakni. Marad az X3 nfc. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest