- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orangutan4
tag
amiket én használok, azokkal nem volt gond. email, chat, navi amiket főként használok, játszani nem szoktam. De ez gondolom inkább android kérdése.
Ami feltünt, hogy a térerő jele általában 1-2 vonalkán van csak, és ritkán megy feljebb. A jel amúgy stabil, sosem dobta még el, csak nem maxon mutatja. Bár lehet ez nem jelent semmi fontosat, csak észrevettem, használatban nem zavar, hang meg miegymás teljesen ok. -
orangutan4
tag
én már április vége óta használom, és az aksi nálam átlagos hazsnálat mellett a két napot tudja. Wifi, gps, mobilnet állandóan megy. Szerintem a relatíve kis mérete ellenére a sony jól optimalizál.
Melegedést én nem tapasztaltam, de mondjuk nem is dolgoztattam meg komolyabban még.
Viszont ami feltűnt, hogy a hátlap anyaga sajna elég rossz. Már az első héten fonom kopás lett rajta, pedig nagyon óvatosan használtam, és csak puha felületre tettem le kb. Ezt vagy elfogadja az ember, vagy tokkal csúfítja el
Más gondom amúgy nincs vele, én nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest