- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Nem rossz, de úgy fest ez se ma jön.
-
Depression
veterán
Érdekes.QC 2.0-val a telefonom forr, ha használom is közben. Pl. GPS.
De jól hangzik, és remélem beválik és használható lesz. Mert nem hír ki a telefoj egy napot, ha használják is. -
Matada2.3
veterán
És az akku ezt hogyan fogja bírni?
-
madd dogg
senior tag
Mindig megy a hiszti, hogy nem fejlődik az akkutechnológia, most meg azért megy mert fejlődik. Hogy lehettek ilyen szánalmasak?
20 perc bőven elég. Este elfelejted töltőre tenni, reggel rádobod míg zuhanyzol és kész, megy egy napig. Meg tudnám szokni.
-
törölt tag
Mi az a tíz pontos tesztelés? Tíz tesztből álló lista, vagy tíz pontján az akkunak?
-
=Mentor=
őstag
55 Wattos tempó, tehát 5V-os töltő 11A-al tölti? Na az már durva...
-
Danex
addikt
válasz
dajkapeter #12 üzenetére
De az emberek nagy része 5"-t akar, de legyen 5.5" oda ekkorák férnek bele, vagy ha neked nagyobb akksi kell akkor kína felé érdemes elnézegetni ott vannak 5-6-8-10ezres akksikkal is telefonok.
-
dajkapeter
senior tag
Nekem méretre is lehetne 25%-kal nagyobb az akksi és akkor már nem 3000-es lenne az akksi. Utána meg jöhet a kérdés, hogy egy powerbankot is fel kell tölteni...
Én elvagyok a vezeték nélküli töltéssel ami mint tudjuk kevesebb mint 1000 mAh-s töltés... Nálam nem nyerő a gyors töltés. -
Danex
addikt
válasz
dajkapeter #9 üzenetére
Powerbank.
És azért álltak meg mert nincs jelenleg olyan technológia ami ennél kisebb helyen / több energiát tudna tárolni. Plusz ha lenne is nem hiszem, hogy fizetnél félmilliót egy telefonért csak, hogy 50%-kal tovább bírja az akksi.
-
pusszycat
nagyúr
Én nem 0-ról szoktam feltölteni 35-40 már rakom töltőre. Tehát nekem elég lesz 10 perc is.
-
dajkapeter
senior tag
Értem én, hogy f@sz@ a gyorstöltés. De, ha nincs konnektor a közelben, akkor mit tegyek én a QC 3.0-val és egy 3000-es akksival? Megálltak a 3000 körül...
-
Eugene Roe
őstag
2 év garantált élettartam... már ennek is örülni kell?!
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyire nem sietek.
-
Soybex
őstag
20 perc 100% kérdés az, hogy mennyi időt bír ki töltés után.
-
moleculez
veterán
Azt az élettartamot azért megnézném élőben.
-
törölt tag
Szóval ezért lesz Paks III. is, nem csak Paks II.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BMW topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest