Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Ja hogy felhő. Tehát ha 5Tb-os home szerverre logolok fel Wifi-n akkor a telefonom 5Tb-os hibrid lesz? Nem...
Vakulj-paraszt.exe has stopped working...
-
hemaka
nagyúr
Free program a demo telón, epic.
-
konczy3
senior tag
Az a hátlap de komoly tetszik nagyon

-
rdt89
addikt
Kérdéses, hogy meddig áll rendelkezésünkre az a bizonyos tárhely, ettől függetlenül kicsit túlárazottnak érzem ezt a masinát, főleg az eddig látott készülékek fényében, amiről lerántották a leplet.
-
Just486
senior tag
jó na, a lehetőség mindkét esetben adott. such amaze much hybrid. Nem is értem, a priuszba anno miért nem felhő alapú hibrid motort raktak? ...biztos nem tartott még ott a technológia
Amúgy most valamelyik nap olvastam, hogy ez az idióta Android kamera (csak a gyári, Nexus féle) olyan jól meg van írva, hogy valamikor el se menti a készített fotót. Ha nincs bekapcsolva az auto backup, lehet túrni a playen fájlvisszaállító után, és imádkozni..
-
Just486
senior tag
szeretném ha ezek után az összes androidos szarsághoz hozzáírnátok, hogy végtelen hibrid tárhellyel érkeznek, mert a google photos automatikusan feltölt minden képet a "cloudba", így nem kell attól tartani hogy a belső gigabájtok elfogynak.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
A cím alapján én is árnyékra vetődtem.
-
moleculez
veterán
Azt hittem valami (akar kulso) SSHD-móka, erre egy felhő...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Jaa, de milyen jo megoldas, belovod, hogy pl a jpg, vagy mp3 feltolja a felhobe.
Nekem tetszik. Persze van ra alternativa, de sose neztem utana
En sokszor valtok rendszert, nekem pl kivalo lenne egy olcan tarhely/program, ami wifin feltolja a cuccaim.
Tuti van, csak lusta vagyok
Miui alatt ott a Kuipan, de majd a Driveom kitakaritom , oda felmehet ami kell
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, puffneki. Felhős tárhely a fizikaival kombinálva az már hibrid... Azt hittem, hogy mini merevlemez lesz a telefonban... Ennek is csak wifi mellett van értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest