- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
Alcatel, jól csinálod.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Nem hangzanak rosszul. Csak azt a gagyi hatasu UI es keszulekhazakat ha elhagynak vegre...
-
littlelion21
addikt
A babapiskóta OT-k? Azokban nem volt sok köszönet... Nem véletlenül vált az Alcatel a gagyi sz*r szinonimájává.
Hosszabb távon szvsz sokkal jobban járnának akár a szimpla One Touch vagy akár a TCL névvel, kihangsúlyozva ezzel a szlogenjüket (The Creative Life), mint anno az LG. -
kelly416
veterán
Igen, a tizenéves önmagát emo és egyéb hasonló kategóriába soroló ifjoncok népcsoportja. Legalábbis itt mifelénk nem kell semmilyen szín szerint csoportosítani ezt. Sem sötétkékek sem világoskékek.
Minden általános iskolás felsős és középiskolás ezt nyomatja. Hangsúlyozom, mifelénk. Máshol nem tudom, mi a szitu.
-
tjb007
nagyúr
válasz
littlelion21 #41 üzenetére
Volt valamikor olyanról is szó de a TCL -re váltás szerintem még nagyobb baklövés lenne (legalábbis ha ripsz-ropsz történne).
-
AMD Power
titán
Nem kicsit fognak fogyni ezek.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kiskaktusz #31 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy lehet el tudnák ők is adni ha árban alájuk mennének csak nem biztos, hogy lenne ami fedezné azt a kieső részt amit ezzel a csökkentéssel vesztenek.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kiskaktusz #6 üzenetére
Magasabb kategóriában nem is nagyon tudnának sikeresek lenni, no nem azért mert nem lennének képesek ők is egy igazi csúcstelefont alkotni hanem azért mert Alcatel névvel nem lehetne eladni.
-
kelly416
veterán
Na lesz amivel zakatoljanak a lurkók az utcán/várókban/iskolákban és közben feszíthetnek is, hogy új a nyavalyás dobozhangú recsegőjük. Én meg továbbra is ígérgetem majd Nekik, hogy ha nem tanulják meg gyorsan, mi a füles, majd én adok Nekik egyet.
-
fornettisuti
veterán
60.000 forintos kategóriába nem kell hasonlitgatni, samsungokkal, meg lg-kel, mert abba a kategóriába már bőven ott van a 997-es alcatel, 2 magos proci, 1 giga ram, 4,3"-os kijelző. van választék házon belül is bőven.
akinek ez sem jó, az mehet 250-300ezrekért készülékért almához vagy asushoz. -
ThorsHUN
őstag
Ezzel a fel giganyi rammal igy elkurni ezt az amugy eleg jo ajanlat telot... eh...
-
Rozzo
tag
Nem igazán győzöt meg
-
ESP23
senior tag
A következő generációs T-Mobile Move, Telenor One Touch, Vodafone Smart 3 készülékeket látjuk, ha valóban szolgáltatói névvel lesznek eladva.
Mondjuk mostanában a T-Mobile leállt a saját márkás készülékeke forgalmazásával.
Azt még el tudom képzelni, hogy a T-Mobile felveszi mindhármat a kínálatába, és ezekkel váltja le a jelenleg általa forgalmazott készülékeket(OT-918 MIX>>>S-POP, OT-991>>>M-POP, OT995>>>X-POP). -
Személy szerint ezek már kevésbé tetszenek, mint az Alcatel Idol Ultra.
-
batai15
félisten
lol 60k? +20 ezer és tegrás 4xhdt lehet majdnem venni. 60 környékén meg pl optimus 2x.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mikor hagyják el az 512 RAM-ot. Ám szép hogy lefedik, de egy JB-hez illene már minimum 768MB-1GB RAM-ot adni. Nem hiszem hogy annyit dobna az árán.
saelin: van, csak nem nálunk, vagy ha igen nem ennyiért
-
Yayoh
aktív tag
Az M-popba is elfért volna a kétmag.
-
kiskaktusz
addikt
A nagyok közül mindenki a csúcs, vagy a középkategória felső részére koncentrál, még jó, hogy vannak, akik az olcsóbb modellekben is gondolkodnak.
-
littlelion21
addikt
Nem lepődnék meg ha felbukkannának a szolgáltatóknál brand-elt készülékként.
EczkE:
-
Sonyfan
tag
60000forintért 512 RAM?
-
És az M-Pop milyen árral jön?40k?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest