- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Tényleg sláger lesz az olcsóbb készülékekben idén ez az MSM7227A.
-
ben11
őstag
Ez az a specifikáció, aminek a potenciális okostelefon vevők nagy része bőven megelégedne szerintem. Köztük én is.
-
Rotate
veterán
tetszik a hátulja
-
callmeakos
veterán
Ha ez sem jön hozzánk komolyan elküldök a Huaweihez egy tucat lovat hogy jól rugdossák meg őket......
-
mathaus=)
senior tag
MSM7227 reneszánszát éli
-
domerator
veterán
Hát ahhoz hogy a Blédben észrevehettem volna a grafikus gyorsítót, előtte valami régi droidos cuccot kellett volna használnim, de a bléd volt az első.
Még ha nem is tud annyit, mont a társai, de a blédnél jóval többet... és már az is használható volt azért a mindennapokban... csak egy jó rom kell rá.
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy a mediapadon érintetlen HC fut gyárilag is, szóval a huawei nem gyurmázik össze egy csilivili felületet, amitől aztán majd nem lehet frissíteni...
-
domerator
veterán
válasz
kiskaktusz #10 üzenetére
Köszönöm mindenkinek... megvilágosodtam... lááátok
Akkor még jobb a helyzet... tetszik a telefon
(jobban mint a samu új wifis médiatepsije)
-
B1T3
addikt
Remélhetőleg 1-2 ilyen, olcsóbbnak szánt telefon be fog kerülni kedvezően a szolgáltatókhoz, mint anno a Blade.
-
zooole
senior tag
Videó:
Soon...
-
dipeti
senior tag
-
Apika
addikt
Nem rossz darab...
-
domerator
veterán
Mióta megvan nálunk a Mediapad, azóta a Huawei nagyot nőtt a szememben...
Ez a kis cucc ha jó áron lesz, akkor pont a széles vásárlóréteg kedvence lehet (az más kérdés, hogy hány száz tonna MSM7227 lehet még a raktárakban???)
... de 1 gigán már valószínűleg jól veszi a mindennapi akadályokat.
(kit érdekel, hogy htc-nek néz ki?)
Szerk: ez armv7??? nem csak 6-os felhúzva?
-
7227A itt is
, sőt , felmerül bennem a gyanú hogy veszik a HTC-től a készülékházat, mert még maradt raktáron, és beindult a nagy kínai felcímkézés
De őszintén szólva, tetszik ez a telefon, és ezzel a procival szélesebb körben érhetnek el sikereket
, ARMv7, szóval frissebb architektúra
-
kiskaktusz
addikt
Nem hangzik rosszul
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Lotusomega #3 üzenetére
Blade-re? 0 esély van rá szvsz.
-
Lotusomega
senior tag
Nemrossz, blade kategória frissítve
Tényleg az jó kérdés ha már így emlegetik az ics-t hogy minden telójukra lesz, akkor elképzelhető hogy blade-re is kiadják majd hivatalosan?
-
AS
félisten
A formatervre nem lehet azt mondani, hogy meghökkenti az embert,
Nem is mert ez egy : HTC Desire S -
V.T.CS.
senior tag
az usd árhoz még csapjunk hozzá legalább 30%-ot.
amúgy zsír.
csak nem "Magyar"országon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árfekvésű, az átlagfeladatok ellátásához elég tudással rendelkező Huawei is tagja az Ascend családnak. De mennyibe fog kerülni?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest