- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sugi89
csendes tag
sziasztok, gondoltam itt tud nekem vki segíteni...most készülök telót venni, nagyon nagyon tetszik a wave, de egyre többen le akarnak beszélni róla a bada miatt! jelenleg htc androidos telóm van...és az android nagyon tetszik...de nem tudom milyen a bada...szóval mit tudtok elmondani róla?? programok terén...:9 kösz a segítséget
-
petymeg2033
tag
Lehet, hogy nincs meg bennem a fejlesztői szemlélet, de a videó nekem nem kicsit csalódás volt. Elvileg egy csúcstelefont láttam egy csúcsrendszerrel, de ilyen szintű lassúságot nem tűrnék meg még demózott fícsör esetében sem.
Ez kicsit olyan élmény, mint mikor a középkategóriás telefonokra rátolnak egy olyan rendszert, ami biztosan nem megy akadás nélkül, de nincs más, meg nincs kedv optimalizálni, ezért maradnak annál. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
LordAxwell #27 üzenetére
Azért az ingyenesek közt is van 1-2 jó játék, meg figyelni kell, mikor van fizetős játék valahol ingyenesen.
-
LordAxwell
senior tag
A Magyar samsung apps-os vásárlást nem kérdeztétek meg?
Már nagyon szeretnék játékokat vásárolni de az a wirecardos dolog.... nem tudtam megcsinálni és kivagyok h nem tudok játszani semmivel a telefonon, mert azok az ingyenes fosok inkább nem is mondok semmit azokra.....
-
Yeffy
veterán
válasz
Lotusomega #13 üzenetére
Igen, elég szomorú...
1.2 sincs trés? bázz... nc... -
Forceman
tag
Tetszik a rendszer de valahogy annyira sem izgat mint a wp7
"Az új rendszerben lecserélhetjük a képernyőzárat is, amelyet bárki készíthet akár otthon is, egy flash-alapú dologról van szó, amit a bada SDK-n keresztül készíthetünk el"
Crazy shit happened -
LordTech
tag
'...A Samsung egyébként továbbra is nagyon nyomatja a badát, a közeljövőben sok új, a saját operációs rendszerüket futtató készüléket szeretnének piacra dobni; 2011 első felében pedig 10 millió badás telefont szeretnének piacra dobni. ...'
Kicsit nem lesz sok a 10 millió darab új telefon?? Nem eladásokra vonatkozik ez a szám??
-
leslieke
Jómunkásember
Itt a videó:
-
plus44
veterán
Na akkor a videót várjuk, kíváncsi vagyok.
-
Varszegig
veterán
dr. Kind, ha olvassátok: az értesítési terület eltűnt, vagy csak én nem látom a videón?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #13 üzenetére
Minek törnék magukat, ha a legtöbb vásárlónak az is, hogy ahogy alapból megkapja. Nem mindenki akarja frissíteni vagy egyszerűen nem is tud róla, hogy lehetne.
A metrón volt szerencsém látni pár másik Wave tulajt, mindegyiknél az alap téma volt. Volt akinél még a háttér is valamelyik gyári.
-
Yeffy
veterán
Remek hírek, remek funkciók, remélem, hamarosan jön T-s Wave-re is...
-
Binyi01
aktív tag
Skype végülis lesz benne?
-
garrotter
tag
Az új Samsung Linux Platformról nem esik szó az MWC-n?
http://hup.hu/cikkek/20110212/samsung_linux_platform_mobilkeszulekek_2011
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LordAxwell #5 üzenetére
A videót én is várom.
-
Quasi_modo
nagyúr
Egyre jobban kezd érdekelni a dolog. Lehet szimpatikusabb lesz mint a WP7.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LordAxwell #2 üzenetére
Szerintem is a nyár az esélyes a 2.0-ára.
-
Kivancsi leszek az SDK ujitasaira, mert a prezentacioban egy szo se volt a UI frameworkrol, csak a nagy abran szerepelt a UI personalization meg az Animation effect, ami eleg kritikus hianyossag jelenleg.
-
LordAxwell
senior tag
Vagyis ha yól értelmeztem akkor nyár körül tudjuk majd felvarázsolni a 2.0-át a wave-re?
-
leslieke
Jómunkásember
Ezt már nagyon vártuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest