- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Attól függ, ki mire akarja használni az okostelefonját. Engem már a bütykölés taszít, elegem lett belőle. Augusztus óta nem cseréltem ROM-ot, pedig jött ki elég sok, és korábban havonta dobtam fel legalább egyet.
Mára kb. ez lett az elvárásom: Legyen egy gusztusos, modern vas jó (és nagy) kijelzővel. Szappantartó fényes műanyag nem pálya. Kiveszem a készüléket a dobozból, feltöltöm, beírom az email címeket és jelszókat, ráhúzom a kontaktokat, és használom a következőkre:
- Telefonálás.
- Email, SMS (előbbi nagyságrendekkel több).
- Böngészés.
- Hírek olvasása Google Reader szinkronizáláson keresztül.
- Alkalmanként navi (nem szeretnék külön készüléket erre, tehát legyen pöpec, iGO8 szintű).
- Néha pár játék, ha repülök, de semmi extra.A saját csengőhangok lehetősége elvárás, a témázás nem érdekel, csak legyen lehetőség a kijelző technológiájától függően megváltoztatni, hogy fekete alapon fehér, vagy fehér alapon fekete betűkkel működik a rendszer.
Az említett funkciókon felül legyen egyszerű, gyors, stabil és akadásmentes az egész, és ezzel ki is fújt az elvárásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest