- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Attól függ, ki mire akarja használni az okostelefonját. Engem már a bütykölés taszít, elegem lett belőle. Augusztus óta nem cseréltem ROM-ot, pedig jött ki elég sok, és korábban havonta dobtam fel legalább egyet.
Mára kb. ez lett az elvárásom: Legyen egy gusztusos, modern vas jó (és nagy) kijelzővel. Szappantartó fényes műanyag nem pálya. Kiveszem a készüléket a dobozból, feltöltöm, beírom az email címeket és jelszókat, ráhúzom a kontaktokat, és használom a következőkre:
- Telefonálás.
- Email, SMS (előbbi nagyságrendekkel több).
- Böngészés.
- Hírek olvasása Google Reader szinkronizáláson keresztül.
- Alkalmanként navi (nem szeretnék külön készüléket erre, tehát legyen pöpec, iGO8 szintű).
- Néha pár játék, ha repülök, de semmi extra.A saját csengőhangok lehetősége elvárás, a témázás nem érdekel, csak legyen lehetőség a kijelző technológiájától függően megváltoztatni, hogy fekete alapon fehér, vagy fehér alapon fekete betűkkel működik a rendszer.
Az említett funkciókon felül legyen egyszerű, gyors, stabil és akadásmentes az egész, és ezzel ki is fújt az elvárásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest