- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
jól néz ki, nagyon karcol
de a sebessége azért nem az igazi. Persze tudom, hogy nem végleges modell, ezért nem is érdemes ezen lovagolni.
OFF: ez az MWC (is) azt bizonyítja, hogy a gyártók elkezdtek nagyon komolyan foglalkozni a felhasználói élménnyel és az egyszerű kezelhetőség témakörével. Extrém nagy kijelzők, mindenféle felhasználói felület, rengeteg háttérszolgáltatás stb. (teszem hozzá, hogy ehhez kellett egy Apple és két év...) Ez sokkal jobb irány, mint a megapixel hajszolás, bár erre is találunk még jócskán példát.
Én személy szerint egyedül az akkumulátor-kérdésben nem látok forradalmi előrelépést az elmúlt években, pedig egy hordozható eszköznél ez nem elhanyagolható szempont lenne. Nem tudom mi zajlik a háttérben, de egyszerűen nem hiszem el, hogy itt tartunk, hogy max 1-2 napos üzemidőre képes egy high-end készülék. Nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest