- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
A C9-et agyba-főbe dicsérik. Akinek meg van és játszik rajta az nem panaszkodik.
Ismerős bácsi akinél a C9 van x évente cseréli a tévéit és mindig megkapom azt amit lecserélt.
Most valami 55"-os Samsung 4k képes tévé van otthon amit ő adott. Annak az újkori ára 260k Ft volt és van hozzá extra biztosítás...
Még előtte egy baromi drága 3D képes Samsung tévét kaptam tőle és hozzá 2db 3D szemüveget. Azt tovább adtam havernak úgy ahogy volt.
Szóval most úgy igazán várom, hogy elteljen az a 2-3 év és megint tévét cseréljen aztán jöjjön hozzám a C9
Na azt már én is gépre kötném... úgy is a nappaliba azt akarom, hogy a gép amire van kötve a monitor annak háttal legyen egy tévé adott távolságra... így tudjak a gépről is kitenni bármit a tévére és ne kábel kígyók legyenek össze-vissza a szobában.
-
Puma K
nagyúr
A magas késleltetésbe bele lehet halni online címeknél, de még single-offline cím esetén is problémás tud lenni...
Konzolon más a történet mert ott van auto aim ami az ellenségre rántja és tartja a célkeresztet... az meg úgy aztán nagy élmény... és nagy játék...
Nem próbáltam, de eléggé dícsérik azt a tévét ha játékról van szó. Meglehet beállítás kérdése vagy az újabb szériánál már nincs ilyen gond.
Van a közelemben egy C9 de sajnos a bácsi akinek a tévét raktam össze és állítottam be nem nagy játékos... a vízhűtéses gépemet meg nem szívesen cibálom még kocsival sem
-
Puma K
nagyúr
Nem az amire gondoltam, mert az egy monitor.
Jelenleg ez a tévé a legjobb játékra: LG C9 OLED
-
Puma K
nagyúr
Az a tévétől függ hogy milyen a válaszidő. Keres rá a típusára és hogy milyen késleltetéssel rendelkezik.
De gondolom nem egy LG C9 OLED-ről van szó
Mert most kb az a legjobb tévé ha játékról van szó... támogatja az Nvidia féle G-Sync-et a késleltetése is alacsony és még egy jó adag pozitív tulajdonsága van. -
Puma K
nagyúr
Pedig vannak elég jó szellőzéssel rendelkező kicsi számítógépházak, amik nem foglalnak sok helyet, és ha van egy tévé vagy nagyobb monitor a otthonodban, akkor arra rá is tudnád kötni.
Egy jó vezeték nélkül egér és billentyűzettel pedig messzebb is lehetsz a megjelenítőtől.
-
Puma K
nagyúr
A specifikációknál nincs feltüntetve, hogy hány magos és feldolgozószálas a proci..
Szomorú, hogy ilyen ház kialakítás mellett ami ránézésre elég jól kellene, hogy szellőzzön ilyen hőmérsékleteket ér el a gép...
Ebből is látszik, hogy adott magszámmal rendelkező Intel procit nem érdemes laptopba tenni... Ryzen laptop procit bele!
A dedikált VGA legalább tartja magát...
Viszont a sűrített levegőt, szoba-hőmérsékletű levegőt fújni képes hajszárítót, a fújni képes porszívót és még a kompresszort is szeretni fogja a gép... és szükség is lesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest