- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
Jelly Bean OTA 982.124.14.XT910.Retail.en.EU
Ahogy a nevéből is látszik ez az európai retail JB leak. (nem a francia, nem a vodafone-os, és nem a cdma verizon-os)
Fontos!
Ezzel az update-el véglegesen JB lesz a rendszered, nincs semmilyen mód ICS-re migrálásra.
Amennyiben cdma-s JB leak-re épülő custom rom-ot használsz/használnál, ne tedd fel, mert ezzel a kernellel nem fog működni, kernelt nem tudsz alatta cserélni. Idővel majd a fejlesztők is hozzáigazítják a saját ROM-jukat ehhez új kernelhez. Én nem tettem fel, mert az Agression ROM-ot használom.
Ha "tiszta" európai JB-t akarsz, akkor használhatod nyugodtan.A menet (root jog megtartásával, pontról pontra!):
0. A telefonunk legyen feltöltve.
1. Módosítatlan Stock Retail EU-s ICS-en kell lenni. ( 672.180.41.XT910.Retail.en.EU) A kockázatok és kellemetlenségek elkerülése végett kötelezően ajánlott egy tiszta ICS-el indítani. A leírás, és a szükséges fájlok itt: [link] a retail.en.eu-t kell használni (SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b
_Service1FF_fastboot.xml.zip)
2. A stock ICS felrakása után root-oljunk [link]
3. Ellenőrizzük, hogy root-olva lett, és a Superuser-t frissítsük!!!
4. Töltsük le az OTA file-t, majd másoljuk a külső sd kártyára kitömörítés nélkül (Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU.zip)
5. Telepítsük a OTA RootKeepert [link]
6. Indítsul el a OTA RootKeepert->Protect Root, majd utána temp. unroot
7. Indítsuk el a telefont a saját Boot módjában. (power&hangerő gombok egyszerre hosszan nyomásával) Nem a BMM-t, vagy más recovery-t!
8. Recovery kiválaszt->Zöld fekvő robotnál röviden egyszerre megnyomjuk a hangerő gombokat
9. Wipe cache partion majd apply Update from external Storage->tallózuk be a letöltött Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU.zip OTA fájlt ->Megvárjuk, amíg végez, és újraindul.
10. Újraindulás után a JB fogad. Indítsuk el a OTA RootKeepert, majd restore root-al visszakapjuk a root jogunkat.Mint mindig, mindent saját felelősségre
-
iguana
őstag
én még nem állok át a 16-osra. német, francia esetén nincs visszaállás ics-re, addig ezen a típusú jb-n maradsz, amíg ki nem jön a jb-s fastboot file. ezen az új verzión nem működnek jelenleg a cpu tweak-ek, de ha eddig sem módosítottad nem fog hiányozni.
idővel áttérek majd én is, (ics-nél is még hetekig használtam a leak verziót, amikor már volt hivatalos is)de jelenleg nekem több a hátránya, mint az előnye, nem beszélve, hogy a karácsonyi leak kifogástalan nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged