Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• iguana

őstag

válasz Laca0 #5316 üzenetére

Jelly Bean OTA 982.124.14.XT910.Retail.en.EU

Ahogy a nevéből is látszik ez az európai retail JB leak. (nem a francia, nem a vodafone-os, és nem a cdma verizon-os)

Fontos!
    Ezzel az update-el véglegesen JB lesz a rendszered, nincs semmilyen mód ICS-re migrálásra.
    Amennyiben cdma-s JB leak-re épülő custom rom-ot használsz/használnál, ne tedd fel, mert ezzel a kernellel nem fog működni, kernelt nem tudsz alatta cserélni. Idővel majd a fejlesztők is hozzáigazítják a saját ROM-jukat ehhez új kernelhez. Én nem tettem fel, mert az Agression ROM-ot használom.
    Ha "tiszta" európai JB-t akarsz, akkor használhatod nyugodtan.

A menet (root jog megtartásával, pontról pontra!):

0. A telefonunk legyen feltöltve.
    1. Módosítatlan Stock Retail EU-s ICS-en kell lenni. ( 672.180.41.XT910.Retail.en.EU) A kockázatok és kellemetlenségek elkerülése végett kötelezően ajánlott egy tiszta ICS-el indítani. A leírás, és a szükséges fájlok itt: [link] a retail.en.eu-t kell használni (SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b
    _Service1FF_fastboot.xml.zip)
    2. A stock ICS felrakása után root-oljunk [link]
    3. Ellenőrizzük, hogy root-olva lett, és a Superuser-t frissítsük!!!
    4. Töltsük le az OTA file-t, majd másoljuk a külső sd kártyára kitömörítés nélkül (Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU.zip)
    5. Telepítsük a OTA RootKeepert [link]
    6. Indítsul el a OTA RootKeepert->Protect Root, majd utána temp. unroot
    7. Indítsuk el a telefont a saját Boot módjában. (power&hangerő gombok egyszerre hosszan nyomásával) Nem a BMM-t, vagy más recovery-t!
    8. Recovery kiválaszt->Zöld fekvő robotnál röviden egyszerre megnyomjuk a hangerő gombokat
    9. Wipe cache partion majd apply Update from external Storage->tallózuk be a letöltött Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU.zip OTA fájlt ->Megvárjuk, amíg végez, és újraindul.
    10. Újraindulás után a JB fogad. Indítsuk el a OTA RootKeepert, majd restore root-al visszakapjuk a root jogunkat.

Mint mindig, mindent saját felelősségre ;)

• iguana

őstag

válasz Laca0 #5316 üzenetére

én még nem állok át a 16-osra. német, francia esetén nincs visszaállás ics-re, addig ezen a típusú jb-n maradsz, amíg ki nem jön a jb-s fastboot file. ezen az új verzión nem működnek jelenleg a cpu tweak-ek, de ha eddig sem módosítottad nem fog hiányozni.
    idővel áttérek majd én is, (ics-nél is még hetekig használtam a leak verziót, amikor már volt hivatalos is :D)de jelenleg nekem több a hátránya, mint az előnye, nem beszélve, hogy a karácsonyi leak kifogástalan nálam.

Új hozzászólás Aktív témák