- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tex
senior tag
Akit érdekel expansys-on van raktáron 16-os G is, mikor én néztem az előbb 35 db volt.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
szpali
addikt
Sziasztok, van olyan német (MediaMarkt) beszerzéses tulaj, akinek már felajánlotta a frissítést?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
bigmafa
tag
válasz #89324928 #1549 üzenetére
Kösz az infót. Megrendeltem
Azt a keretet hogy hívják hivatalosan, hol láttad a honlapon? Csak hogy nézegessem mikor lesz elérhető...Kösz.
Addig asszem veszek Ebay-en 600Ft-ért valami gagyi tokot neki - esetleg ha valakinek van olyan tokja ami esés ellen véd, és VÉKONY, ne tartsa magában (mármint nem a tokot, hanem az infót ne tartsa magában)[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz freeZZZbee #1561 üzenetére
köszi
ehhez gondolom nem kell root, csak bekapcs+hangle kombóval elindítom és onnan telepítem
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Vityak
tag
Közben meglett a neve: DroidStats
-
dominating
tag
lehet http://www.expansys.hu/ -n kívül máshonnan tokot rendelni a telóra?
5800x3d + 6900xt
-
namyang
tag
válasz dominating #1575 üzenetére
amazon, ebay (legalábbis én innen rendeltem eddig)
-
zsirfecske
addikt
válasz dominating #1575 üzenetére
hát én effektíve nem tudtam még sehonnan.
clove.co.uk-n visszamondták az ígért szállítási időt ezért lemondtam fizetés után, expansys-on meg nem kis ideje várok, most úgy tűnik a rendelt tokok kb fele már elérhető, a többire várunk még.
-
j.e.d.
csendes tag
Jelezném, van készleten mindegyikből a Tescoban.
-
tothmaxy182
őstag
válasz zsirfecske #1577 üzenetére
Nekem nem annyira sürgős... Persze azért jó lenne használni! Most az expansys a Royal Blue flip shell-re 7 napot ír. Tegnap még 3-at írt... Ennyire apró készletek jönnek csak???
Minden szavam magánvélemény!
-
slecht
aktív tag
Hát..., tudom két nap használat után nem igazán lehet kiismerni egy telót, de ez a készülék a Defy-re emlékeztet. Dögunalmasan megbízható, mint a Defy a végleges CM7-el!
És még valami, jó végre olyan droidot használni, ami nincsen telehányva rengeteg gyári felesleges app-al, meg a rengeteg csicsával. -
dominating
tag
Köszi a válaszokat, megrendeltem az expansys-ról, csak az a 3100 huffos szállítási költséget sokallom...
5800x3d + 6900xt
-
kelly416
veterán
Igen, valamiért a tegnap amikor a kezembe vettem, totál Defy érzésem volt. Kicsit olyan a hátlap anyaga is, meg sokat is írogatunk róla itt a fórumon, egy pillanatig tényleg, mintha a Defy lett volna a kezemben. Persze tudom, más a méret, más a kinézet is kicsit, sokminden más, de olyan rég nem volt Defy a kezemben, hogy ezt elnéztem magamnak.
És tényleg tök jó, hogy sallangmentes, kicsit unalmas is lenne, de még nem volt annyi időm nyomkodni, hogy nekem is unalmas legyen. Azt viszont nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy ne.
-
Teasüti
nagyúr
Fekete hátlap tényleg nagyon csúszós. Még nem sikerült hozzászoknom, hogy közel sincs biztos fogása.
Manapság a többi hasonlóan vékony telót is ilyen bénán lehet csak kézbe venni?
Kell egy másik hátlap... -
robagp
tag
válasz #25954560 #1432 üzenetére
Hello!
Nem voltam pár napot....
Két 16Gb-s Moto G-t vettunk, mindkettőnek ugyanaz a baja, így maga a teló rossz minőségű!
Előtte SGS2 és Moto Defy volt, egyikkel se volt érintő probléma!
Mi a baj az érintőképernyővel:
- sokszor hibásan érzékel, pl ha oldalra akarom húzni, van hogy csak érintést érzékel, és megnyit valamit.
- van érintő kesztyűm, és azt alig, vagy egyáltalán nem érzékeli! /többi telóval tökéletes/
- Vannak érintő tolljaim, nem mindet szereti /többi telóval nem volt ilyen/Android 4.3 Blur_Version.14.71.8.falcon_umts.Retail.en.GB van a telón /eredeti, root-olt/
- Nem tudom nektek milyen a szoft, de a milyénken nincs az ébresztőn hang beállítási lehetőség, csakis az általános. 8 édresztés van beállítva, és van amelyiknek hangosnak kell lenni, van amelyiknek halknak, na ez kizárt az alap ébresztőnél! Utálom, ha megveszek valamit, és alap programokkal kell tele pakolnom, mert a gyári használhatatlan! Persze, hogy lehet 1000 program közül választani, de az alapok legyenek már normálisak, vagy fel se rakják rá. Ne azzal menjen el egy napom, hogy keressek minden helyett másikat!
- A zene lejátszója is egy ...semmi! A google play music... hagyjuk! Az equaliser használhatatlan! Van benne 3d, meg ilyen extra, olyan extra, de pop, rock, classic: ááááá az mineeek! Ha sajátot állítasz be, akkor meg az egész lehalkul! Nemm is beszélve, hogy sokkal több időt vesz igénybe a huzigálás, mint hogy stílust váltok.
- A zárolt képernyő és a főképernyő háttérképe ugyanaz. Tudom launcer, de megint egy felesleges plusz rá, mert lusták voltak!
- A főképernyőt nem lehet körbe tekerni....ez az android 4.0 óta megváltozott, csak nem ennél a telónál... tudom launcer!
- Mivel nincs magyar nyelv /mert lusták voltak/ ezért nincs hangvezérlés, hang diktálás! Pedig rengeteget használtam, hát most arról is mondjak le.....Pedig a google hang alapú diktálása magyarul 99%-os!!!
/neeeeem, ez se volt a tesztben, mert meg se nézték a hang alapú vezérlést/
És nem, nem próbáltam ki, mert a boltban nem lehet /mivel nincs kiállított verzió sehol/, és senkit se ismerek akinek lett volna, én balga bíztam a tesztben.
- Nincs Mass Storage mód!!!!!!!
Mass Storage: Android 4.1.2 -ben még ot ficeg. A SGS2-mben tökéletesen működik.
Mi a baj a MTP-vel? Csak annyi, hogy mac-en külön program kell.
Kőkorszaki módon, egyik ablakból a másikba kell cibálnom a másolandó file-okat, és meg kell várni, míg átmegy, hogy hozzáadjak..stb. 1998-ban is görbebottal járt ez a fájl átviteli módszer! Ha pl zenéket dobálok rá, és külön könyvtárakból dobálok rá pár számokat, akkor nézhetem a százalékokat... Mint, hogy másol, hozzáad, hozáad, hozzáad, háttérbe tesz, mással foglalkozik, gép hangot ad, tudom, hogy kész.
- Miért nem ír senki rosszat? Egy, mert sokan az itt lévők közül, csak álmodoznak róla, és mert van egy rossz szokása az embereknek, ha vesznek valamit, még ha xar is, akkor is az a legjobb, és fényezni kell! Hát, én nem ilyen vagyok!Rengeteg jó tulajdonsága van a Moto G-nek, tény, mint az is, hogy borzasztó összecsapott szerkezet.
Olcsó húsnak, híg a leve! Valószínűnek tartom, hogy a szoftver csere, kis odafigyeléssel szinte tökéletes telefont varázsolna belőle! Bár nem tudom az érintőképernyőt orvosolná-e...Elvileg már kint van a 4.4.2 rá, de nekem még nem elérhető. No meg a root-olása még nem tiszta!
[ Szerkesztve ]
-
vick33
tag
Tökéletesen megy a hang alapú diktálás magyarul. Nem tudom az enyémen tökéletes az érintő direkt alaposan kipróbálgattam már múltkor amikor írtad.
Látszik, hogy ez a teló nem neked való. Add el vegyél egy S4 minit. Én az S4-emet sem szerettem pont azok miatt amiket te itt hiányosságnak sorolsz fel. Kinek a pap kinek a papné:-)
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
-
kelly416
veterán
Hello!
- Garanciáztasd mindkettőt, nekem is 16-os van és semmi baja az érintőnek. Sosem akar a saját feje után menni, ha húzom, azt érzékeli, ha csak koppintok, akkor meg azt.
- A kesztyűről semmit nem tudok mondani, nincs tapasztalatom.
- Nem lehet az, hogy mindenki mindenkit szeressen.Ja? Ezért nem garanciáztatod, mert root-olt? Lehet, hogy először le kellett volna tesztelni a telót pár napig, mielőtt kidobjátok a garit az ablakon. Már mindegy, majd talán legközelebb...
- Ezért nem adnak mellé fülest sem, mert úgysem jó mindenkinek. Ha sokáig csináljuk ezt a fesztivált 2perc keresgélésért, akkor a végén kapunk majd egy nyílt forráskódot, és kész. Írjuk meg magunknak azt, ami kell. Köszönöm szépen, én inkább keresgélek 2percet.
- Zenehallgatásra céleszközt használok, ezt a kérdést is passzolom.
- Ezért kapsz szűz android felületet, hogy Te tudd alakítani magadnak. Ha egy LG-t vettél volna, most litániákat írhatnál. Tele van mindennel, de valahogy biztos akad egy csomó, ami mégsem jó, cserébe a gyári (nem apró) alkalmazást le sem törölheted, és jön a "jajj, de kevés a szabad memória" sírás. Itt kihasználhatod a kreativitásodat sokkal kisebb büntetéssel.
- Tudod, nem írom.
- Nem lusták, nincs hivatalos forgalmazás errefelé, akkor meg minek foglalják a helyet? De ha az Ukránoknál van hivatalos forgalmazás, attól még nem feltételezném, hogy a telefon tudja a nyelvet is hangvezérlésnél/diktálásnál. Ha mégis, bocsánat a tudatlanságomért.
- Ok, hogy nincs benne a tesztben, ok, hogy nem tudtad kipróbálni, de ha megveszed, hazaviszed, nem tetszik, 3 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. (Netes rendelés esetén meg 8munkanap.) Persze, csak ha nem szegted meg a garancia szabályait, de ezt sajna megszegted.Én azért nem írok rosszat, mert nincs mit írnom. Már karácsonykor ezzel fényképeztem, tehát nem tegnap kaptam kézbe. A kamerája gyenge (talán a 4.4 javítja majd), a gyári hátlap kicsit csúszós (nekem annyira nem, hogy féltenem kellene a telefont az elejtéstől) és lötyögnek a gombok, de csak kicsit és egyáltalán nem zavar a mindennapokban. Az akku kiemelkedően bírja, a kijelző szép, még nem akadt meg sehol (men is ajánlom neki), mi kell még? Nálam minden rendben.
Olcsónak olcsó, de a hígsága nálam a műanyag és a kicsi kamera. Az meg igazán elviselhető ennyiért, amikor 2 magos, fél/egy gigaramos készülékek jelennek meg ugyanekkora kamerával másfélszeres áron.
A frissítéshez ajánlom a "b" pontot elolvasni. Amúgy is igen-igen tapasztalatlan az, aki a hivatalos frissítés bejelentésének napján biztosra veszi, hogy Ő is a friss rendszert nyomogathatja estére. Soha nem érhető el minden készülékre egyszerre az új rendszer.
Teasüti:
Lehet, hogy Neked egy szilikon tok jobb lenne? Nem csak kicsit vastagabb a készülék tőle, de szinte semmilyen körülmények között nem csúszik egynémelyik. Minta és anyag kérdése. -
Upo
addikt
Unokatesóm is kint van, ő mondta hogy csak olyan bankkártyát fogad el aminél a beregisztrált lakcím uk. Szerintem a te otp-s kártyád nem uk lakhelyű ember nevére van regisztrálva. A kinti kártyájával meg tudta venni, a magyarral nem.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Dudi08
tag
Egyedül a telefon kijelzőjének érzéketlenségében adok igazat, a többi már teljesen a te szubjektív és eléggé kényes véleményed...
Nyilván azért nem írunk róla rosszat, mert bőven elégedettek vagyunk vele, tudjuk,hogy ha a gyári app nem felel meg, akkor play-en kismillió közül lehet választani.
Ha ennyire a szoftveres fícsörökre buksz,akkor nyilván nem stock androidot kellett volna venned, mert ez az alap android, amit a fejlesztők megálmodtak. Ha valakinek ezen felül kell még valami, majd telepíti magának, azért van a play store ugye.A hangvezérlésre írt hibád pedig óriási user error, hiszen a többiek már leírták,hogy lehet használni.
Add el és vegyél egy olyan telefont, amelyen nem a gyári droid fut,hanem a gyártó által moddolt és teleszemetelt szoftver, abban talán örömöd leled, de előtte jó alaposan járj utána,hogy megfelelne-e neked, nehogy úgy járj, mint ezzel a telefonnal.
-
ferob
őstag
válasz dominating #1581 üzenetére
Sokallod a 3100 forintos szállítási költséget, ami tartalmazza a négy országgal távolabbról való szállítást 1 munkanap alatt?
Itthon egy országon belüli szállítási díj minimum 1000 vagy 1500 forint és legalább 2 nap mire megkapod. -
Destr4ct
aktív tag
(Tesco-s ROM)
Ébresztőnél ha arra gondolsz, hogy a hangerőt nem lehet ébresztésenként állítani... hát, én nem emlékszek rá, hogy ilyennel valaha is találkoztam volna alap androidos ébresztő app-ban..
Az emelkedő hangerő opció viszont tényleg kimaradt.
De egyébként először is lehet Ringtone és Music közül választani.
Ringtone-nál ezek az alapok vannak, hogy Argon, Carbon, Helium, Krypton... etc + azok is amiket bemásoltam a Ringtones mappába.
Musicnál meg bármilyen zeneszámot ki lehet választani Google Music-kel, vagy fájlkezelővel.A diktálás nagyon jól működik magyarul valóban, öcsém egész tegnap azzal szórakozott
Mass Storage mód pedig NEM azért van/nincs mert 4.1, vagy 4.3.
Nemes egyszerűséggel azért nincs, mert nincsen microsd slot. A belső tárhelyet pedig azért nem lehet Mass Storage módon csatlakoztatni, mert 1. a fájlrendszer linuxos 2. a tárhely összevont, ide vannak telepítve az alkalmazások is (-> az Android igencsak nem örülne neki ha hirtelen eltűnne minden alkalmazás adat).A zenelejátszós, kezdőképernyős panaszokra meg inkább no comment....
What can change the nature of a man?
-
szpali
addikt
freeZZZbee már linkelte a manuális megoldást
mondjuk én nem próbáltam ki, mert párom telefonja és nem szeretnék vele mókolni, de ha neked van kedved, egy próbát megérhet
-
zoltan6
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest