Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
panav3
csendes tag
válasz
Nandivagyok #257 üzenetére
Én is a két telefon között vacilláltam, de végül a Xiaomit elvetettem, nekem főleg a kamera a lényeg, meg a garancia. Az M1 fórumon is inkább a Moto-t ajánlották ha a kamera számít, két év garival olcsóbb is. Black Friday-ben reménykedem, hátha mondjuk az MM-ben leakciózzák és lesz rá hitel. Ha nem akkor alza...
-
panav3
csendes tag
Sziasztok!
Én is ezt néztem ki, igazából az ismert "hibáiból", amit pl. a videokon látok csak a video zajszűrés gyengesége zavarna. Ez megvan, vagy javították, vagy nem vészes? Főleg a kamera miatt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megint ott figyel a Motorola márkanév egy Moto előtt. Ezzel picit meg is ugrott az erősebbik G5 ára, amely fejlett kamerával igyekszik kompenzálni.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest