Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Egy G5s = G6 Play, csak a Playbe nagyobb aksi, ez évi dizájn, üvegszerű hátlap (valami polymer). G5s Plus ~ G6 csak a G6-ban a "lebutított" snapdragon 625 aka. 450 került. A G6 Plus lenne nagy előrelépés, ami kamerában nagyon jó lett és a 630 se rossz, bár a 625-nek/450-nek a készenléti ideje jobb.
Én még édesanyámnak vettem G5s-t német amazonról Black Friday akcióban. Hibás volt, 1 hónapja visszaküldtem, visszafizettek mindent, még 8 eurót pluszba a szállítási díjon felül is. Szóval amazon garanciális ügyintézés példaértékű. A visszakapott összegből az alzarol vettem egy G5s Plust -pont azt amit belinkeltél. 1 nap alatt itt volt, bontatlan, minden okés vele azóta, kamerában jobb, mint a G5s. Alza garanciális ügyintézése is jó, Z2 Play esetén így oldották meg.
Igen, már nem ingyenes a szállítás, mert gond volt a postával, ezért váltottak talán, bár mostanában német amazonról nem rendeltem, illetve a tegnap rendelt cucc, majd csak jövő héten jön. -
ghiottone
nagyúr
válasz
rendesadam #326 üzenetére
Szerintem - g6 play: 60.000, g6: 75-80.000, g6 plus 90 fölött.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Moto G6 Plus prototípus és render leak.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
rendesadam #281 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nandivagyok #264 üzenetére
camera2api-t eddig csak az X⁴-ben láttam, még a Z² Play se kapott ilyen tamogatást, pedig, abban is a G5 plus kameraszenzora van (imx362).
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nandivagyok #257 üzenetére
Kétszer próbáltam Xiaomit; Redmi Note 3 Pro és Mi 5s. Függetlenül a MIUI-tól az olcsósàgnak sajnos ára van, ami a minőségben megmutatkozik - gyengébb antenna és jelerősség, gyengébb hangszóró és beszédminőség, gyengébb anyagminőség, pocsék kameraszoftver, pulzáló fókusz videófelvételnél. És ezek sajnos a fórumokba beleolvasva mindegyik Xiaominál jelentkeznek.
Lehet a biztonsági frissítések lassabban jönnek ki és a G széria csak 1 főverzió frissítést fog kapni, de más minőség és megbízhatóság szempontjából jobbak a Motorolák.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
z123456789 #250 üzenetére
+1
Atrix 2 óta Motorola telókat hasznàlok a megbízhatóságuk miatt. Volt 1-2 próbállkozás màs màrka készülékeivel, de max. 1 bónap használat utàn adtam el azokat. -
ghiottone
nagyúr
Korábban használtam G4 Plust, amiben szintén nem volt iránytű - vezetésnél és turistatérképes navigáció használatakor túrázáskor nem volt semmi gondom. Pontosan mutatta hol vagyok több száz kilométeren keresztüli vezetésnél is. Az iránytű végül is azért kellene, hogy álló helyzetben is tudja a készülék, hogy merre vannak az égtájak és annak megfelelően forgassa a térképet a valós irányba, itt viszont ennek hiányában szerintem a gíro és a gyorsulásmérő besegíthet és kiküszöböli ezt a hiányosságot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #238 üzenetére
Láttam 1-2-t, ahol az ujjlenyomat-olvasója sajna már nem volt olyan tartós, mint az S6-nak, illetve a hangszórórácsról is lekopott a festék. Itt is van róla szó.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #236 üzenetére
Persze, mert nem ugyanaz a kategória és nem ugyanannyiért
csak nehogy lekopjon a festék róla.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #212 üzenetére
A G5s Plusnál, a Z2 Forcenál és az X4-nél voltak kamera laggolások, az x4 màr kapott frissítést kedden, ami ezt helyre rakta, a többit még nem tudom. Amúgy én is a G5s Plust venném ha a 2 közül kellene választani és nem számít a méret.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #210 üzenetére
Màrmint a G5s Plus a G5 Plus ellenében? - nagyobb kijelző, a kamera után kellene még olvasni, hogy mennyivel jobb a nagytesó.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #207 üzenetére
Igen, B2B konstrukcióban.
-
ghiottone
nagyúr
Éjfélig 229 euró az olasz amazonon a G5s Plus. Szállítással és áfakülönbözettel 246 a vége. 2 év gyártói garit adnak.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#08205312 #166 üzenetére
"Akkor pedig a Smart Lock-ot kell megnézni, hogy nem-e állítottad be..."
Mindig zárd ki a először a legalapvetőbb hibát, amire nem is gondolnál. - én így szoktam hozzáállni a dolgokhoz.
Így viszont érdekes egy hiba - újraindítás után is jelentkezik? - G4 Plusnál, Z, Z2 Playnél, G5s-nél nem futottam még bele ilyenbe, csak a Smart Lockba (így az saját tapasztalat is volt)
Ha igen, akkor távolítsd el sz összes megadott ujjlenyomatot, pin kódot, töröld a Moto app gyorsítótárazott- és adatok törlése, majd újraindít és előröl beállít ujjlenyomat + pin, vagy minta.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Permet Elek #62 üzenetére
OIS nincs, de EIS igen. Mondjuk néha drágább készülékbe se raknak - lásd.: Google Pixel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #48 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kovaszoskeny #5 üzenetére
30-ért nem lenne jobb?
-
ghiottone
nagyúr
Egy kicsit drágán kezd, de néha az olasz amazonon beakciózzák és 80-ból is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megint ott figyel a Motorola márkanév egy Moto előtt. Ezzel picit meg is ugrott az erősebbik G5 ára, amely fejlett kamerával igyekszik kompenzálni.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest