- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Ezt olvastam a pdaplus.hu-n.
"Utánanéztem a navigációs kérdésednek, a sygic SetupAndroid_771_9127.apk a Sygic Mobile Maps 10 Europe Navteq 2010. februári térképekkel a legjobb. Még az a kis hegyi utca is benne van, amit pár éve csináltunk, igo pedig meghal, ahogy letérsz 2 kilóméterre előtte az autópályáról. Ráadásul a Motonav, ha bezárod, akkor is fut tovább a háttérben, ahogy az igo android is." -
DVlad
őstag
Köszönöm a reakciókat! Gondoltam én, hogy nem lehet igaz 100%-ban mindaz, amit mondott, de azért egy elég komoly bogarat ültetett a fejembe vele.
Tehát azt állítjátok, hogy egy a Telenornál vásárolt készülékre minden gond nélkül fel lehet rakni az i-gót és remekül fut rajta? Nincsen összeférhetetlenségi probléma? (valami ilyesmit mondott a "szakember") Legálisan, patent módon gondolom persze. -
DVlad
őstag
-
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #1672 üzenetére
Az imént beszéltem a motokerrel. A következőket mondták: erre a cuccra nem lehet felrakni semmilyen egyéb navigációs programot, ami rajta van (motonav) az egy rakás kaki, nem működik jól, egyébként is két féle "kártyával" adják, az egyik kelet, a másik nyugat európa, az android os amúgy is rosszul kezeli (ha egyáltalán kezeli) a navigációs dolgokat és ez független a motorolától is, stb.
Összevetve, gyakorlatilag lebeszélt a Motorola és HTC termékekről 3 perc alatt a Motokeres ember! -
DVlad
őstag
Üdv!
Erősen gondolkodom ezen a telefonon, de nekem a navigáció egy sarkalatos pontja. Érdeklődnék a MotoNav felől. Milyen ez, mennyire működik itthon és a 60 nap próba idő után mennyibe kerül a további liszensz?
Más naviprogram futtatható rajta egyáltalán?
Előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest