Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz ABE #7376 üzenetére

ez vicces, én azt hittem a prohardver lapcsalád nem nonprofit szervezet :)

amúgy a petíciót nyilván nem úgy értettem, ezt a szót valamelyikőtök használta először. én a mobilarénának akarok jót, ugyanis onnan kezdtem, hogy 2011-ben egy mobilportál natív app nélkül picit nevetséges, ez presztízskérdés lenne. főleg hogy nem ritka hogy több millió letöltéssel bíró appokat 14-16 éves srácok írnak, azaz nem kell hozzá nagy tőke sem.

Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem kérni/elvárni kell jelen pillanatban, hanem ha valakinek erre szüksége van, akkor aktívan részt venni a fejlesztésben.
    ez az a hozzáállás (első rész), ami gyilkolja a fejlődést és amit abszolút nem vagyok hajlandó elfogadni! ebben a témában maximálisan elvárható az irányzatok követése és a folyamatos fejlesztés. alap, hogy ha mobil eszközökről lehet tájékozódni a portálon, akkor azt mobil eszközről teszed, hiszen az érdekel. ezt pedig minél kényelmesebb formában teheted, annál többször használod. szóval ez az oldal érdeke is. magyarországon több mint 1 millió mobilnet előfizetés van, e mellett nem szabadna elmenni. ott van pl. az index, akik ezt tudják, van is külön a mobil oldaluk, vagy a sanoma a figyelőnet natív ios/android appokkal, a vatera stb. nyilván nagyobb cégek, nagyobb tőkével, de itt jön be a mondtod második része, bizony tök jó ha valaki tud segíteni a fejlesztésben, akár saját szabadidőben és ingyen.

amúgy a mobilaréna a kedvenc tech portálom remek fórummal, minden nap olvasom és ez továbbra is így lesz.

Új hozzászólás Aktív témák