Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
ez vicces, én azt hittem a prohardver lapcsalád nem nonprofit szervezet
amúgy a petíciót nyilván nem úgy értettem, ezt a szót valamelyikőtök használta először. én a mobilarénának akarok jót, ugyanis onnan kezdtem, hogy 2011-ben egy mobilportál natív app nélkül picit nevetséges, ez presztízskérdés lenne. főleg hogy nem ritka hogy több millió letöltéssel bíró appokat 14-16 éves srácok írnak, azaz nem kell hozzá nagy tőke sem.
Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem kérni/elvárni kell jelen pillanatban, hanem ha valakinek erre szüksége van, akkor aktívan részt venni a fejlesztésben.
ez az a hozzáállás (első rész), ami gyilkolja a fejlődést és amit abszolút nem vagyok hajlandó elfogadni! ebben a témában maximálisan elvárható az irányzatok követése és a folyamatos fejlesztés. alap, hogy ha mobil eszközökről lehet tájékozódni a portálon, akkor azt mobil eszközről teszed, hiszen az érdekel. ezt pedig minél kényelmesebb formában teheted, annál többször használod. szóval ez az oldal érdeke is. magyarországon több mint 1 millió mobilnet előfizetés van, e mellett nem szabadna elmenni. ott van pl. az index, akik ezt tudják, van is külön a mobil oldaluk, vagy a sanoma a figyelőnet natív ios/android appokkal, a vatera stb. nyilván nagyobb cégek, nagyobb tőkével, de itt jön be a mondtod második része, bizony tök jó ha valaki tud segíteni a fejlesztésben, akár saját szabadidőben és ingyen.amúgy a mobilaréna a kedvenc tech portálom remek fórummal, minden nap olvasom és ez továbbra is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest