- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
ez vicces, én azt hittem a prohardver lapcsalád nem nonprofit szervezet
amúgy a petíciót nyilván nem úgy értettem, ezt a szót valamelyikőtök használta először. én a mobilarénának akarok jót, ugyanis onnan kezdtem, hogy 2011-ben egy mobilportál natív app nélkül picit nevetséges, ez presztízskérdés lenne. főleg hogy nem ritka hogy több millió letöltéssel bíró appokat 14-16 éves srácok írnak, azaz nem kell hozzá nagy tőke sem.
Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem kérni/elvárni kell jelen pillanatban, hanem ha valakinek erre szüksége van, akkor aktívan részt venni a fejlesztésben.
ez az a hozzáállás (első rész), ami gyilkolja a fejlődést és amit abszolút nem vagyok hajlandó elfogadni! ebben a témában maximálisan elvárható az irányzatok követése és a folyamatos fejlesztés. alap, hogy ha mobil eszközökről lehet tájékozódni a portálon, akkor azt mobil eszközről teszed, hiszen az érdekel. ezt pedig minél kényelmesebb formában teheted, annál többször használod. szóval ez az oldal érdeke is. magyarországon több mint 1 millió mobilnet előfizetés van, e mellett nem szabadna elmenni. ott van pl. az index, akik ezt tudják, van is külön a mobil oldaluk, vagy a sanoma a figyelőnet natív ios/android appokkal, a vatera stb. nyilván nagyobb cégek, nagyobb tőkével, de itt jön be a mondtod második része, bizony tök jó ha valaki tud segíteni a fejlesztésben, akár saját szabadidőben és ingyen.amúgy a mobilaréna a kedvenc tech portálom remek fórummal, minden nap olvasom és ez továbbra is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Vicces képek
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged