Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mileena-t sem az arca miatt szeretjük...

-
wolfman
veterán
Ehhez képest az első MK film minőségibb. Ez egy modern feldolgozás, de hiányzik mögülle a pénz. Megnézegetem a részeket, de sokat nem várok.
Mondjuk az hogy a karakterek hasonlítsanak a játékbeliekre és megtalálják a megfelelő karakterisztikájú színészeket az nem a pénz kérdése, hanem a hozzáállásé.
Meg ha jól emlékszem a promó/legelső részben baraka nem így nézett ki, hanem raszta volt! Máris egy ütközés!
-
ribizly
veterán
Valóban az első MK film volt a legjobb, de azért valljuk be még az sem közelítette meg azt a szintet, mint amit mondjuk a játékok alapján elvárt az ember. Az MK1-2 annak idején kifejezetten szép volt és nagyon nem is vette fel vele semelyik másik verekedős game a kesztyűt. A brutalitásról meg ne is beszéljünk. Ehhez képest a film azért eléggé gyengére sikeredett. Remélem, hogy hamarosan lesz egy ütős movie, bár ahogy elnéztem imdb-n nem nagyon szabad reménykedni.

-
kapeti07
senior tag
Nem tudom, nekem egyre gagyibb-nak tűnik ez az egész. Nálam még mindig a legütősebb mikor Jax vallatja Scorpion-t. Youtube-on asszem Mortal Kombat Rebirth néven van. Ez a Legacy sorozat elég elcsépelt. Akkor már inkább ilyen animációs lenne az egész, mint ebben a legutóbbi részben.

Vagy hagyják békén az egészet! Az MK1 film volt a legjobb.

-
ribizly
veterán
Jó lenne, ha majd nem 20 részen át taglalnánk az előzményeket, hanem belecsapnánk a lecsóba rendesen! Egyébként, hogy ehhez a részhez is szóljak legalább valamit:
Valóban volt itt ott némi gagyi feeling, de itt az a legkevésbé sem zavar, majd lesz ez még jobb is. Gondolom majd kinövi ez magát, ha elegen nézik, és akkor lesz miből kicsit jobb kosztümöket is összedobni.
-
Kanczy
veterán
Shao Kahn hangja nem elég mély, Shang Tsung pedig szimplán egy csíra. Sindelt viszont legalább adnám, elég keményen

-
Jander
senior tag
Hát igen ez a Baraka koncepció nem valami jól sikerült... Shao Kahn meg elég furcsa színészre sikeredett.
Nekem spec a rajzolt részek sokkal jobban tetszenek, jó a stílus - bejövős. Én a helyükben vagy végig annál maradtam volna, vagy csinálnék abból egy különálló sorozatot.
-
james001
veterán
WTF? Ork mint tarkatan? Jééézusom...

-
wolfman
veterán
Lehetett volna tartalmasabb meg ütősebb is, nem ilyen félig rajzolt. Jah, hogy kevés pénzből van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)