- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
"Ennek (meg a tabletes dolognak is) az a lényege, hogy az adataid (alkalmazásaid, képeid, sms-ek, mail-ek, etc) egy helyen vannak. Mert jelenleg egyik szinkornizálós sw-sem képes maradéktalanul megoldani ezt a feladatot."
Az alkalmazások kivételével mindent tudsz szinkronizálni a felhőben. Az appok meg úgyse ugyanazok, miért futtatnám ugyanazt a telefonomon, mint PC-s környezetben, vagy tableten? Az eltérő méret és beviteli eszközök miatt nem tudnám úgyse.
És lehet, hogy nem használsz egyszerre 3 eszközt, de mi van akkor ha az egyik elromlik? Akkor nem tudod használni a többit se, mert csak "kabátként" funkcionálnak, ez mindenképp hátrány. Szerintem semmivel se vagy előrébb ha dokkolgatsz össze-vissza, mintha három eszköz között szinkronizálsz tartalmat. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg a dokkolós megoldásokat olyan áron mérik, hogy azért tényleg kapsz már külön eszközt is, ennyiért pláne nem gondolom, hogy megérné bárkinek is.
-
kolosanyi
veterán
Marhaság a köbön megint. A tábla dokknak látom értelmét, persze nem a jelenlegi formájában, mert amennyibe az kerül, abból veszek egy jó tabletet meg egy tisztességes okostelefont is és akkor nincs az, hogy ha az egyik elromlik, akkor a másikat se tudom használni. Viszont ez... Mitől különb, mint az a megoldás, hogy HDMI-n kilövöm a jelet egy monitorra, hozzácsapok egy vezeték nélküli billentyűzetet, meg egy egeret? Le merem fogadni, hogy egy ilyen kombo a töredékébe fog kerülni ennek a dokkolós marhaságnak, sőt arra is van egy tippem, hogy ennek az árából már egy külön PC-t veszel, aminek azért jóval több értelme van. Persze az is lehet, hogy én vagyok nagyon negatív mostanában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest