- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
a waw nem jott be, nekem modern fegyverek kellenek :-)
ugyhogy varjuk naon -
Black Dragon
addikt
Szerintem ennél a játéknál alap lesz az év játéka díj.
-
LackoMester
addikt
hát aki a WAW-al játszott elöször,azt sajnálom(Jézus milyen véleménnyel lehet a sorozatról
)
egyébként minden esély meg van rá,h.nagyot szakitson...a COD4 játékosok már nagyon kivannak éhezve egy új-rendes COD-ra(ami a MW2-lesz)...
biztosan megveszem -
DroneZ
aktív tag
jóhogy várom, az összes codot toltam neten (kivéve 5) ameddig csak lehetett, sajna az egy kihalófélben, a 2 már-már fogyóban van.
annak örültem volna a legjobban ha a cod4-es szerverek közé épült volna be az új mw2. így mégtöbb játékos, lehetőség és szerver lett volna. nem húzná át egyik játékról a másikra.
-
Dany007
veterán
Én csak remélem, hogy olyan jól lesz optimalizálva, mint az első rész, és elfut ugyan azon a gépemen, amin az első is : )
Hja és egy kis hosszabb single playerért reménykedem : ) Nekem az fontosabb, mint a multi. -
Gergello
addikt
válasz
Blindmouse #12 üzenetére
Sokan nem a single miatt veszik majd meg.
-
törölt tag
Igaz a CoD multiban jó, de azért singleben is jó, csak ne legyen olyan rövid, mint a CoD4-nél.
-
Blindmouse
senior tag
Elolvastam a címet, azt hittem az végigjátszása lesz mégrövidebb.
-
Pecc
őstag
Biztosan jó lesz, erre lehet befizetek
-
Misi 007
őstag
Hát a COD4 eladásait nemhiszem hogy megfogja dönteni de ütős játék lesz az egyszer tuti!
A gameplay videók alapján gyönyörűen látszik az IW-s minőség pokolian jól van optimalizálva a játék nagyon várós nálam! -
P00By
nagyúr
Áldásom rá!
-
mate0217
aktív tag
Várom nagy játék lesz
-
fpeter07
veterán
Eléggé elbizakodottak arrafele, mondjuk bukás nem lesz az tuti
-
Eugene Roe
őstag
Én személy szerint kezdem már megunni az Arcade Shootereket
Red Orchestra - Arma2 - OperationFlashpoint - Americas Army jobb, ugyanakkor tény, hogy a class costumizationt nagyon jól eltalálták! Kicsit még megtoldhatták volna Rainbow Six féle dolgokkal is, pl custom felszerelés. De a Codok közül messze ez a legjobb
-
gYaLo
őstag
Nagyon várom
-
atish15
aktív tag
mikor jön várhatóan?
-
twollah
nagyúr
Alig varom, hogy kiprobaljam.
-
Daveedka
tag
biztos ütős lesz, várom már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged