Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
válasz petipetya #40 üzenetére
Tényleg azt írni egy platformról : mikor szűnik már meg? Értem én, hogy nem szimpatikus vmi, de e már nem is trollkodás ... A 120-as Skodában(Nexus), nagy forgalomban a sor elején menne vki kaplapban. Van egy rés és megtudják előzni(BB). Rádudálnak és igazából nem érti miért. Hisz Ő van a sor elején, tehát Ő a leggyorsabb, a legjobb, tömegek követik. Ezért fel is háborodik: Hadj menjen úgysem követi más.
Én mégis úgy gondolom, nem a Skodàk számát kellene növelni hanem azokat akik tényleg gyorsak és szeretnének halladni (OS10) .[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Napi használat, érzések, benyomás stb. Olyan egysíkú a teszt. Neha csak az elejét és a véget olvasom el. Ha egy végfelhasználó ide téved először és szeretné eldönteni melyik telefont is vegye, nem fogja megérteni mit is olvas. Többször nem fog visszajönni ide. Bemegy a boltba, ott rásóznak egy samsungot és kész.
petipetya: A legérdektelenebb telefon: BB Z10 - Mikor szűnik már meg a BB? - Reméljük soha. Ekkora h.lyeséget írni. Azért nagyon ne terjeszd a véleményed .
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Én egy kicsit kevesebb száraz anyagot, adatot szeretnék látni a tesztekben és több gyakorlati dolgot. Amikor először ide tévedtem nem értettem a cikkben lévő tartalom 70 százalékát. Szerintem ez az egyik ok, amiért nem nő az olvasottság. Az emberek nagy részét pedig érdekeli a teszt adatok,számok, processzor nevek stb, egyszerűen nem érti amit olvass. Tele van száraz számokkal és adatokkal. Sokszor én sem olvasom már vegig a tesztet. Bizonyos részét átugrom. Hiába tanultam sokat itt, hiába szántam rá sok időt akkor is unalmas és nem érdekelnek bizonyos dolgok. Tudom elvárás egy minőségi szaksajtóban, de biztos vagyok benne egy kicsit vissza is üt a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest