- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
Ez a cikk kb. leírja az én gondolataimat is, hogy miért nem megfelelő a WP.
A lényeg:
For me though, the final nail in the coffin comes down to a slightly odd idea. Post-PC devices are all about relationships -- your relationship with yourself, and your relationship with others. The only reason why anyone picks up a smartphone or a tablet is to tap into that network. What should happen when you do that is your digital world should unfold like a flower in front of you showing you a digital world of possibilities. Every iOS device I've ever used has done that. Every Android device has more of less done that, although for most of its history clunkiness has been a distraction. Windows Phone has to be coerced into connecting you into your digital world. It always feels like I'm having to use a set of robotic arms and look through telescopes -- it never, ever feels natural or fluid. For what it's worth, this is also why I found my Surface RT was unworkable. Unless they fix that, Microsoft's entire post-PC mobility strategy is pointless.
-
adequate_cou
senior tag
WP ilyen szempontból nagyon pöpec, Lumia 520-ast állítottam be, családban volt karácsonyi ajándék. Lagmentesebb mint egy 80 ezres android.
WP-ből egy apró dolgot hiányolok: Fel kellene fogadniuk egy pár fiatalt, hogy megtanítsa nekik mi az az intuíción alapú kezelés. A körülöttünk lévő világban a számos kütyü kezelése meglepően hasonlatos. Néhány apró eltérés van. Na a WP ebből szempontból borzalmas. Volt, hogy 10 perc volt egy olyan egyszerű dolog megtalálása a menürendszerben mint pl. csomagkapcsolat aktív legyen-e(nem pont ez volt, de pl. ez sem ment nekem elsőre ). Abszolút átgondolatlan.
-
adequate_cou
senior tag
válasz petipetya #38 üzenetére
Kb. mintha én írtam volna. Egyedül a Nexus 5-ös véleménnyel nem értek egyet. Nexus 4 után nekem csalódás volt.
Sajnos tökéletes telefont megint nem csináltak. HTC One külső és hangszóró kellene, 1020-as kamerával, Note 3-as szoftverrel, képernyővel és teljesítménnyel.
Jah meg Nexus árképzéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest