Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- A mai nap az Android 15-ről szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Amíg otthon laktam, előszeretettel fizettem kajáért SMS-ben. Baromi praktikus volt, csak egyrészt nem minden étterem vagy kajaszállító támogatta ezt, másrészt nem is mindegyik szolgáltató ad erre lehetőséget. Pl.: a Voda egyáltalán nem ad erre lehetőséget, a Telenornál asszem 2000 vagy 2500 a limit ami nevetséges. Egyedül a Telekom az aki relatíve ad erre teret és lehetőséget. Persze csak ha előfizetéses az ember.
All→M8
-
kakuk.tamas
addikt
válasz callmeakos #1 üzenetére
A Telenornál lehet 20ezres havi vásárlási kereted is...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
callmeakos
veterán
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Akkor azt vagy kérvényezni kell vagy azóta változott mióta használtam. Tavaly Augusztusban még annyi volt nekem a limit amennyit írtam.
All→M8
-
Krisztián777
csendes tag
Én is így rendeltem eddig kaját,eddig majdnem" korlátlan volt,most bevezette a telekom is a 20ezres maximum limitet,mostanában pedig már nem is működik kaja rendelésnél...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz callmeakos #3 üzenetére
Nono. Automatikusan felugrik.
A számlás hitelkeret összege a SIM-kártya aktiválásának időpontjától számítva:0-6 hónapig 2 500 Ft
7. hónaptól 10 000 Ft
Amennyiben már több mint 6 hónapja Telenor ügyfél vagy és legalább egyszer 5.000 Ft-nál többet költöttél egy hónapban MobilVásárlásra és/ vagy Emelt díjas szolgáltatásokra, akkor a Hitelkeret mértéke 20 000 Ft-ra növekszik.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Arthuro_Adam
őstag
Gáz ez a kényelmi díj. Nehezen hiszem, hogy ez a rendszer drágább legyen, mintha megveszem boltban. Persze, ha ebben tévednék, minden visszavonva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest