Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom ki hogy van ezzel, a telefon tetszik de az nem hogy ebben sem lehet akkumulátort cserélni! Mi van ha hibás és felpúposodik szétnyomva a házat, mondjuk a gari lejárta után 1 nappal
Nem biztos hogy 3-év után elakarom dobni mert nyekk az aksinak! Szerviz tudja e úgy cserélni hogy sérülésmentes legyen,unibody házat megbontani nem egyszerű, és mennyi idő alatt és mennyiért? Meg hát , úgy általában,
aksicsere miatt is szerviz?
-
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Centurio9 #75 üzenetére
"A rejtett alkalmazásmód gyakorlatilag alkalmazás fiókként működik, szal nem is kell mappázni. Eddig még senkinek sem sikerült megmagyaráznia nekem, hogy mi a lényegi különbség a standard app drawer és a huawei "rejtett alkalmazása" között, úgyhogy én továbbra is azt mondom, hogy van az emui-nak (3.1-től) alkalmazás fiókja, csak opcionális, ami meg jó."
Üdv.
-Én a mappázást azért alkalmazom mert utálom ha kijelző tele van ikonokkal és el vagy kit takarják a hátteret.
-Nekem a SONY Xperia S-en,az SP-n és a Z3-somon is alul a főmenü előhívó mellett kétoldalt(jobb és baloldalt egy egy) van két mappa abban vannak a napi rendszerességben használatos alkalmazások ikonjai és ennyi.
-Ezért a kérdésem is erre irányult.
-De majd ha megjelenik a készülék a boltokban majd kipróbálom személyesen. -
Centurio9
csendes tag
válasz
Atesz 666 #61 üzenetére
A rejtett alkalmazásmód gyakorlatilag alkalmazás fiókként működik, szal nem is kell mappázni. Eddig még senkinek sem sikerült megmagyaráznia nekem, hogy mi a lényegi különbség a standard app drawer és a huawei "rejtett alkalmazása" között, úgyhogy én továbbra is azt mondom, hogy van az emui-nak (3.1-től) alkalmazás fiókja, csak opcionális, ami meg jó.
-
ctvagyok
őstag
A 4k hiánya már nagyon gáz. Az OIS kihagyása meg fájó lesz automata módban, ha akkor nem dolgozik a második kamera.
Viszont az anyaghasznalat sokat számíthat. Ár értékben is jobb a hardver, mint tavaly. -
törölt tag
Baromi igénytelen, és gagyi ez az új hátteres megoldás….
Ám a telefon… parasztvakítás ez a duplakamera a véleményem szerint. Az a Leica lencse is… szimplán lehet magyarázni a drága árat, mert előtte ilyen megoldások még nem voltak, és nevezhető, hogy „forradalmi”… = magas ár. -
ricsi8800gt
addikt
Én P7 tulaj vagyok és mikor azt meg vettem már akkor tátva maradt a szám hogy mit tett le a Huawei az asztalra hisz akkor abban az időben és persze most is szép készülék a P7.De mindig nézem a huawei telefonokat hogy milyenek jönnek ki.P8-G8-Mate 8-Most a P9 és mind szép nagyon és nagyon jo az anyag/össze szerelőségi mínőség.És nem beszélve a készűlék Árakról.180e a P9 ami nagyon baráti és nagyon jó ár indulás,Szembe a Samsung a irreálissan sok szerintem,van némi tudás külömbség de az nem plusz 100e szerintem.
Köszi a tesztet
-
Illusion1010
senior tag
Borzasztó ez a greenscreen videó. Vibrál Bone ruhája és a szeme, idegesítő a mozgó háttér. A telefon ne rossz egyébként.
-
hito
nagyúr
válasz
Criminal017 #66 üzenetére
Már csak az érdekelne, hogyha bemész egy műszaki üzletbe és meg szeretnél nézni egy Samsung terméket, akkor az eladótól úgy kéred, hogy jónapot, meg szeretném nézni azt a Szemszáng-ot, vagy meg szeretném nézni azt a Szamszung akármit?
És akkor ezzel szerintem meg is válaszoltam a problémádat => Magyarországon vagyunk, itt (többségében még) magyar emberek élnek.
-
Xaels
félisten
válasz
Criminal017 #52 üzenetére
Meg a HTC sem HáTéCé, de ne ez legyen már a legnagyobb gondunk. A fórumozók nagy része kütyümániás valószínűleg ők tudják, de a sima egyszeri olvasó nem feltétlenül fogja érteni, ha itt angolosan kezdjük kiejtegetni esetleg kínaiul...
Ez a duplalencsés megoldás is érdekes. Eléggé emlékeztet arra amit az M8-nál láthattunk, persze az nem Leica volt, de kb. ugyanilyen hülyeség volt ott is. Inkább használták volna fel nagyobb szenzornak meg jobb lencserendszernek a helyet mint ez az öszvérmegoldás.
-
Lecs@
addikt
Nézz meg teszteket. Itt arról volt szó. Hogy igenis, nagy mobiloldalak sem vahvéjoznak.
Idézem : "A magentásoknak elnézem, hisz még szolgáltatni sem tudnak normálisan, de Ti mégis ezzel foglalkoztok és normálisan. "
Azok is ezzel foglalkoznak. Szóval mondandóm lényege, hogy simán megbocsájtható.
-
judas13
addikt
A szoftveres gombok nálam megálljt parancsolnak már eleve a történetnek és ahogy írták is fent ez a hátlapi kerámialapos tűzhelyre emlékeztető kamera megoldás nekem negatív a dizájn terén....az ára meg annyi amennyi Huawei is hamar elszállt az árakkal mióta felső kategóriás telefonokat is gyárt. annyiért adják persze amennyiért megveszik......
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.mindenkinek.
Kérdése(i)m.
-Az ikonokat lehet-e mappázni,hogy a háttér jobban érvényesüljön?
-Ha netán vennék rá egy tokot,azon az ujlenyomatérzékelő helye ki van vágva?
-És már sokszor megfigyeltem,hogy az aktuális tesztelt telefon hangminőségét általában sz@r zenékkel próbálják,miért?A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Lecs@
addikt
válasz
Criminal017 #52 üzenetére
Mutatnál pár review videót, ahol vahvéj - t mondanak ? Én most direkt kerestem videókat, nagyobb Androidos oldalak tesztjeit is, és egyik sem vahvéj - zik. Természetesen linkelek 6-8 ilyent ( ahogy itt is hallod ) kapásból. Ha már belekötöttél ( mert számodra olyan fontos volt ) linkelhetnél te is ennyit.
Köszi a tesztet !
-
törölt tag
Nagyon jó teszt volt, köszi.
Teljes mértékben egyetértek a konklúzióval is . Szerintem rengeteg potenciál van még ebben és a következő Huawei telefonokban.
A garancia és az ár is nagyon rendben van.
A Huawei teljesen megérdemelten birtokolja a képzeletbeli dobogó harmadik fokát.
Valamiért viszont az az érzésem így látatlanban, hogy kicsit szoftveresen tulfejlesztették, talán bonyolultabb lett a kelleténél, de ez nem olyan nagy baj.
Sajnos a kijelzőből sok helyet foglalnak a szoftveres gombok. -
ORCA58
addikt
Pont ez a bajom, hogy a szoftveres gombokat támogatják! Ronda bazi nagyok, kényelmetlen, és elvesz a képernyőből. Maradna opció, és aki szereti, hát kapcsolja be, de ez eszükbe sem jut.
Az szintén szerencsétlen bár szép is lehet, hogy az üveg kiáll készülékből. Ezt a kerámia tűzhelyeknél kezdték.
Rengeteg lap el is törik, az oldalát ért kis ütéstől. Ettől nő a gazdaság! -
hito
nagyúr
Se stabi, se 4k
Jól feltalálta újra a mobilkamerát a Huawei
-
Criminal017
őstag
Nem akarok senkit magamra haragítani, de próbáljuk meg helyesen kimondani a cégek nevét. A magentásoknak elnézem, hisz még szolgáltatni sem tudnak normálisan, de Ti mégis ezzel foglalkoztok és normálisan.
A Huaweit üzemszerűen "vahvéj"-nak kell ejteni. -
sefan67
aktív tag
Hát ez a háttér bemutató valami eszméletlen idegesítő volt... Ilyet soha többet. Mennyit kaptatok érte?
Ha manual módban tényleg nem működik a monochrome szenzor, akkor ez iszonyat nagy Fail.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
chakram6706 #10 üzenetére
Főleg, ha autóval mész.
-
Dottore
addikt
Látom úgy vagytok a friss technikával mint a kezdő PS userek aki megtalálják a lens flare effektet. Az öncélú háttér animáció nagyon megosztja a figyelmet, igaz cserébe legalább idegesítő.
-
petipetya
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #3 üzenetére
Szintén zenész, és egyértelműen a P9 a jobb anyaghasználattal rendelkező telefon.
-
petipetya
nagyúr
Köszi a YouTube feltöltést.
Az interaktív háttér jó ötlet volt, nekem bejön.
Gyönyörű a fekete színű készülék. Remek telefon, amely esetén semmibe sem tudok belekötni. Mégis, az árába. Ám ez legyen a legnagyobb gond vele.
-
dannyboy017
csendes újonc
a videó minősége minősíthetetlen
-
próbakocka
senior tag
válasz
Ez leirnad picit bővebben? Pont e két készülék között hezitálok...
-
jacis
nagyúr
Tetszik.
-
zsoleer
senior tag
Egy kis off
Mikor várhato az lg G5? -
4264adam
veterán
BONE123 Kérdés!
A hátlapi szenzor kamera fonton ütős, de milyet társítottak előlapra? Különösen vonal élességre érdekelne.
-
Fejvadi
nagyúr
Klassz adás volt, köszi.
-
MattM
tag
Ára kb mennyi lesz?
-
4264adam
veterán
Előlapi kamera vonal élességet majd nézhetnénk
-
Fejvadi
nagyúr
Egyre jobban tetszik.
-
domel
tag
Huawei P8-om van, naponta kétszer merül le.....
-
etohun
aktív tag
smarttvről nem tudom nézni
-
törölt tag
Na, majd visszanézem, ha lesz időm. Kiv. vagyok arra a kamerára...
-
fornettisuti
veterán
telefonálási hangerő/hangminőség?
-
A guru
addikt
Csak szerintem rondák azok az ikonok? Amúgy a design ottvan
-
judas13
addikt
Kép hang oksa
-
ToZo85
tag
Kép,hang OK.
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
ghiottone
nagyúr
Kép és Hang megy.
-
Fejvadi
nagyúr
Várom az adást.
-
ghiottone
nagyúr
A titanium grey verzió tetszik. Na várom az adást.
-
4264adam
veterán
Előlapi kamera vonal élességet majd nézhetnénk
-
etohun
aktív tag
ORCA5: szinte minden szotvergombos huweihez van(nyilván értem erre a kategóriára)
Benne van még EMUI-ban a többablakos mód, mikor mikorr az ujjperceddel "kettészeled" a kijelzőt?
-
jacis
nagyúr
válasz
+1
-
törölt tag
Pont most volt kezemben: összeszerelési minőség simán van Samu S7 szinten, Lg G5-öt röhögve keni kenyérre. A kamera szoftver nagyon korrekt szinte teljesen profi kamerás szintet hoz-viszont nem fordulnak el benne a feliratok. 560€ MM-ban. Méretre kompaktabbnak tűnik az LG G4, G5 párosnál, a Sony Z-knél is, a Samuk amik mintha hasonlóak lennének, bár nekem nem olyan kényelmes fogni azokat.
-
prolad
addikt
Gyönyörű darab, nézem az adást
-
ORCA58
addikt
Teszenek a Huawei és Honor telefok, különösen szeretem EMUI felületet. Csak az zavar, hogy a képernyőre teszik azokat fránya gombokat. Legalább választási lehetősége lenne az embernek. (Tudom a P8-nál pár ezerért van)
A tesztet várom, bár tudom, hogy mint lassan az összes normális telefonnak, ennek is magasabb az ára, mint amit megengedhetek magamnak. Marad a nyálcsorgatás! -
BalanceR
addikt
Na ez várós lesz...
Figyelj Bone Itt jönnek kérdések:
>HW
- Melegedés (mondjuk egy antutu után)?
- Összeszerelés minősége a széleken, gomboknál?
>SW
- Mennyire "agresszív" az energiatakarékos mód? ( sokan panaszkodtak, hogy kilő olyat is amit nem kéne)
- Bloatware?
- A Huawei által "ujrafeltalált"-nak titulált kamera mennyire torzít a széleken a viszonylag nagy látószög miatt?
- Az autómata mód normál szobai fényviszonyok között milyen ISO-val dolgozik?
- Videó közben van HW/SW stabi is?
- Maximum FPS videó közben? Lassítva mit tud? -
-FreaK-
veterán
Lesz P9 Plus teszt is külön majd? Engem főleg az érdekelne
több extra fícsör is van benne a sima P9-hez képest, szerintem érdemes vele külön foglalkozni.
-
batai15
félisten
Na ez érdekes lesz. Bár maga a telefon nem vonz
-
Ashitaka
tag
Jobban szerettem az írásos teszteket de ezt az adást nézni fogom.
-
chakram6706
csendes tag
Holnap melóba menet lesz mit néznem... Már várom nagyon!
-
Matada2.3
veterán
Nem tudom élőben nézni, de amit lesz rá időm, első dolgom lesz
-
Beri78
őstag
ez a cím
-
szami777
addikt
Meg van adva youtube címkébe, vagy leírásba, próbáld ki hogy például, hogy youtube-ra beírod, hogy huawei p8 teszt, a 3. találtat a mobilaréna videotesztje róla, pedig a címbe nincsen se huawei, se p8, se teszt szó.
Teljesen jó így.__
Várom a videót, nagyon érdekel az a telefon, plusz remélem a p8 ára picit redukálódik, ha ez kijön. -
Szabcsizz
őstag
Mindig meg szoktam várni az írásos teszteket,de ez esetben biztosan kivételt teszek.🙌
-
Gainka
őstag
Nem kötözködés képpen, de ha a you tubos cimbe bele irnátok a bemutatott telefon nevét, akkor később ill. mások is vagy többen rátalálnának a videora. Pl ha fél év mulva cserélni szeretnék telót, és szeretném meg nézni egy magyar videoban a p9-et, nem hiszem hogy emlékezni fogok a balalajkára.
-
WinstonWolf
senior tag
A hangsúly a beépített kémprogramokon van... sok szervezet alapból tiltja ezt a márkát a temérdek gyanús beépített backdoor miatt....
-
margithid
veterán
Hát nem tudom, nekem inkább egy nexus 6p kellene ha már huawei
-
dud998
őstag
Wáááááá! Nagyon várós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Múlt héten a Huawei, este hat órakor pedig mi mutatjuk be az egy színes és egy monokróm hátlapi kamerával felszerelt P9-et, amelyet a Leica segítségével alkotott meg a sencseni gyártó.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Google Pixel topik
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest