- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
Murderer69 #31 üzenetére
nem éppen így értettem a dolgokat, de ha már....akkor itt van egy:
-
erdoke
titán
Több ezres tételben nem tudsz webshopból alkatrészeket (ráadásul az összest) webshopból rendelni, ezt te se gondolhatod komolyan. Legyártja neked valaki, akinek nem kerül sokba a változtatás, azaz erősen hajaz egy már piacon levő termékre. Mondj még egy készüléket 12,x mm vastagsággal és 3,2" WQVGA kijelzővel, WM futtatására képes belsővel, és akkor a kedvedért azt fogom alapnak felhozni.
-
eami
veterán
van olyan (nem is 1) webshop ahol meg tudod venni az alkatrészeket és DIY jelleggel összerakhatod a pda-dat. Persze azon még nincs OS, azt csinálhatsz magadnak.
ha megnézed milyen gépek jönnek ki az utolsó 1,5 évben, egy rakat ugyanolyan paraméterrel jelenik meg.... így nem nehéz hogy hasonlítsanak egymásra...
-
Nagyon kultúrált külsejű kis gép.
Csak az a rendszer, brr. -
blueMerle
veterán
Azért ez a kezelőfelület nem egy papírbicikli...megnéztem a videót, hangot le kellett vennem mert visítva nevettem, és bizony azt kell hogy mondjam ez nagyon pofásra és használhatóra sikeredett.
A telefon pedig hamarosan kapható lesz, engem ma keresett meg a forgalmazó telefonon.
-
Murderer69
őstag
már találtam is eladót
[link]
-
erdoke
titán
válasz
Ankhiszesz #2 üzenetére
A hardver szerintem egy butított Omnia, amit a saját fejlesztésű, yrgo nevű UI-val akarnak eladni a csehek. Furcsa, hogy ez az "apróság" kimaradt a hírből.
-
hétalvó
addikt
válasz
Murderer69 #4 üzenetére
hozzatesznek egy profi anyaghasznalatot es nekem is kell kategoria.
ha recsegos kinai erzesu lesz akkor felejtos... -
Murderer69
őstag
a külső is tetszik és a belső is így papíron az ára is jó kérdés az hogy a való életben milyen is lesz..
-
Ide vele
-
Ankhiszesz
tag
Nekem nagyon tetszik ez a forma
... az már más kérdés vennék-e olyan márkájú készüléket amiről még nem is hallottam.
-
Inarus
addikt
WOW
Papíron nagyon ott van Szivesen kipróbálnám... A kezelőfelület nem tűnik teljesen egyedinek. Valamelyik 3rd party ui-ra emlékeztet.
Mobil adatátvitel terén mi a szitu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- NBA és kosárlabda topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest