- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
Mercutio_ #48 üzenetére
Autóról volt szó nem bohócterepjárókról
Ezek perpill erősen túlértékelt divatcuccok, az új és használtpiaci áruk is ennek megfelelő. Sok értelmük szvsz nincs, aszfalton feleslegesen bután viselkednek, terepre meg nem valók (tisztelet a nagyon kevés kivételnek) Persze ha valami traktorjárta csapásokon lehetne megközelíthető helyen laknék lehet én is bevállalnék egyet. Egy Dustert alapkivitelben, normál színben, festetlen lökhárítóval, lemezfelnivel. -
Studi
veterán
válasz
Mercutio_ #29 üzenetére
Nyilván ez azért ennyire markánsan nem szétválasztható: ha megveszi, kattint vele 15-öt, és eladja, mert nem tetszik neki, az a mi szempontunkból ugye saját célra vásárlás. De érthető, ha a hatóság azt "látja", hogy 10-én vette, 18-án érkezett az országba, 25-én meg már feltette a Vaterára, akkor kevésbé fogja érdekelni, hogy közte végigfotózott vele két esküvőt.
De ez ellenőrizhetetlen is, csak jelezni akartam, hogy a szabályok szerint nem csak az összeghatár számít.
-
dystopia
tag
válasz
Mercutio_ #20 üzenetére
Autónál tipikusan éppen elég nagy az értékvesztés, rögtön az átvétel után is. Talán teljes 27%-ot nem buksz, azonnal, de majdnem. Inkább csak ott marad el, ahol eleve sokat (hónapokat, fél évet) kell várakozni a gyártásból érkező példányokra, mert ilyen is van, néha nem is gondolná az ember (pl. Dacia Duster).
Obi: ha az eredeti számlát odaadja az eladó, akkor nem firtatom az azonnali áfátlanítás kérdését. A tól-ig árak helyett pedig a minimumot nézi szerintem mindenki (a vevők legalábbis...), az eladó legfeljebb azt is megnézi, hogy valójában is lehet-e kapni, vagy csak egy virtuális ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest