Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Egy Cry 3-mal még lehet megtoldom később
Watch Dogs-ot tudnék még tesztelni de szerintem hasonló eredményekkel mint a Unity. Igaz játszom néha vele és nem szaggat vagy ilyesmi de nem is ultrán.+ az ultra kb "semmit" nem adott hozzá csak büntette az fps-t.AusWolf : Sajnos ez így van. viszont a Black Flag a Phenom 955-el és egy 7870-el meglepően szépen futott anno és nagyon jól nézett ki. Egy kivétel..
(nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Windows 11
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Watch Dogs-ot tudnék még tesztelni de szerintem hasonló eredményekkel mint a Unity. Igaz játszom néha vele és nem szaggat vagy ilyesmi de nem is ultrán.+ az ultra kb "semmit" nem adott hozzá csak büntette az fps-t.