- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Nekem ez a járgány nagyon bejön, de van egy pár apró hibája.
Először is a madár kakesz sárga részek. Hogy a ....-ba kapcsolódik ez a zöld közlekedéshez? De most őszintén? Ez sznob sárga, és rém undorító. A hűtőmaszk, szerintem brutálisan ronda lett, ahogy egyébként ez a szürke is, szerencsére lehet más színt választani. Felnik. Pfff rusnyák, jó, hogy abból is van lehetőség más választani. Akku, egyszerűen kevés, értem én, hogy a nagyobb súly a vezetési élmény rovására megy, de legalább lenne választható. Hogyha valakinek nagyobb csomag kell akkor legalább választhassa. Visszatöltés hatékonysága, a visszatöltés erősségének állíthatósága (kellene 7-8 lehetőség és azt a kormányra tenni, hogy menet közben gyorsan a forgalomnak és a domborzatnak megfelelően lehessen állítgatni, a max hatékonyság érdekében). Nekem az Angol zászlót mintázó hátsó lámpák sem jönnek be, ez is lehetne opció, rendes lámpa vagy efféle dizájn. Középső kijelző, ha már egy kör alakú valamibe tették, miért nem lehetett négyzet alakúra formázni azt a kijelzőt? Sokkal több információt meg lehetne jeleníteni rajta. No és a legfontosabb. Ennek az autónak már vagy 5 éve piacon kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest