- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #842 üzenetére
Hát vasat már egész felszín közelében is lehet találni. Nekem volt hogy a hegyoldalba egy ilyen 8-as tömb. Alatta van az arany, legalul pedig a lapis, meg a gyémánt, illetve a redstone. Vasat fogsz éppen eleget találni. Egy jó tanács aranyból ne csinálj semmit. Rakd el, mert még jól jöhet, de eszközöket ne csinálj. Igazából a vas elég ritka, csinálj lefele egy lépcsőt, és 3*3-as szoktam csinálni. Tuti találsz. Ha az alagútban találsz földet, vagy gravelt akkor azt azt jelenti hogy vagy víz van a közelben, vagy valamilyen értékes kő(szén, vas arany és a többiek)
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #842 üzenetére
Ha jól emlékszem, a vas és a szén bármely rétegben megtalálható (felszínen is), az arany, a redstone és a lazurit az alapkőtől az afölött 32-vel lévő rétegig terjed, a gyémánt pedig feleekkora tartományban, azaz 0-16 (bár a 10-es rétegben egy bug miatt sokkal kevesebb van)
Mélyen bányászni úgy érdemes, ha ásol egy lépcsőt egészen az alapkőig, és úgy nyitod a járatokat, hogy:
--I--I--I--
- amit kihagysz, I amit megnyitsz.
Persze lehet úgy is bányászni, hogy körbe mész lefelé, esetleg függőlegesen ereszkedsz létra segítségével, de ez a legegyszerűbb.
Más:
Én egyre jobban gondolkozom azon, hogy nem töltöm le az 1.8-at. Mi lesz, ha ezek a mumusok elhordják a fejem felől a házat?
Most olvasom az oldalát, elég félelmetes. Alapból passzívak, csak így lopkodják a cuccokat. Ha viszont rájuk nézel, úgy, hogy az a kis fehér kereszt rajtuk van, megállnak. Viszont agresszívvá változnak, és amikor nem nézel oda, mögéd osonnak, és elkezdenek kaszabolni.
Félelmetes... Minecraft lesz az év horrorjátéka, ha kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged