Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KisTopi95

aktív tag

válasz Mr.Csizmás #842 üzenetére

Hát vasat már egész felszín közelében is lehet találni. Nekem volt hogy a hegyoldalba egy ilyen 8-as tömb. Alatta van az arany, legalul pedig a lapis, meg a gyémánt, illetve a redstone. Vasat fogsz éppen eleget találni. Egy jó tanács aranyból ne csinálj semmit. Rakd el, mert még jól jöhet, de eszközöket ne csinálj. Igazából a vas elég ritka, csinálj lefele egy lépcsőt, és 3*3-as szoktam csinálni. Tuti találsz. Ha az alagútban találsz földet, vagy gravelt akkor azt azt jelenti hogy vagy víz van a közelben, vagy valamilyen értékes kő(szén, vas arany és a többiek)

• X3B6O0X

aktív tag

válasz Mr.Csizmás #842 üzenetére

Ha jól emlékszem, a vas és a szén bármely rétegben megtalálható (felszínen is), az arany, a redstone és a lazurit az alapkőtől az afölött 32-vel lévő rétegig terjed, a gyémánt pedig feleekkora tartományban, azaz 0-16 (bár a 10-es rétegben egy bug miatt sokkal kevesebb van)

Mélyen bányászni úgy érdemes, ha ásol egy lépcsőt egészen az alapkőig, és úgy nyitod a járatokat, hogy:

--I--I--I--

- amit kihagysz, I amit megnyitsz.

Persze lehet úgy is bányászni, hogy körbe mész lefelé, esetleg függőlegesen ereszkedsz létra segítségével, de ez a legegyszerűbb.

Más:

Én egyre jobban gondolkozom azon, hogy nem töltöm le az 1.8-at. Mi lesz, ha ezek a mumusok elhordják a fejem felől a házat? :Y
    Most olvasom az oldalát, elég félelmetes. Alapból passzívak, csak így lopkodják a cuccokat. Ha viszont rájuk nézel, úgy, hogy az a kis fehér kereszt rajtuk van, megállnak. Viszont agresszívvá változnak, és amikor nem nézel oda, mögéd osonnak, és elkezdenek kaszabolni.
    Félelmetes... Minecraft lesz az év horrorjátéka, ha kijön.

Új hozzászólás Aktív témák