- One mobilszolgáltatások
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #842 üzenetére
Hát vasat már egész felszín közelében is lehet találni. Nekem volt hogy a hegyoldalba egy ilyen 8-as tömb. Alatta van az arany, legalul pedig a lapis, meg a gyémánt, illetve a redstone. Vasat fogsz éppen eleget találni. Egy jó tanács aranyból ne csinálj semmit. Rakd el, mert még jól jöhet, de eszközöket ne csinálj. Igazából a vas elég ritka, csinálj lefele egy lépcsőt, és 3*3-as szoktam csinálni. Tuti találsz. Ha az alagútban találsz földet, vagy gravelt akkor azt azt jelenti hogy vagy víz van a közelben, vagy valamilyen értékes kő(szén, vas arany és a többiek)
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #842 üzenetére
Ha jól emlékszem, a vas és a szén bármely rétegben megtalálható (felszínen is), az arany, a redstone és a lazurit az alapkőtől az afölött 32-vel lévő rétegig terjed, a gyémánt pedig feleekkora tartományban, azaz 0-16 (bár a 10-es rétegben egy bug miatt sokkal kevesebb van)
Mélyen bányászni úgy érdemes, ha ásol egy lépcsőt egészen az alapkőig, és úgy nyitod a járatokat, hogy:
--I--I--I--
- amit kihagysz, I amit megnyitsz.
Persze lehet úgy is bányászni, hogy körbe mész lefelé, esetleg függőlegesen ereszkedsz létra segítségével, de ez a legegyszerűbb.
Más:
Én egyre jobban gondolkozom azon, hogy nem töltöm le az 1.8-at. Mi lesz, ha ezek a mumusok elhordják a fejem felől a házat?
Most olvasom az oldalát, elég félelmetes. Alapból passzívak, csak így lopkodják a cuccokat. Ha viszont rájuk nézel, úgy, hogy az a kis fehér kereszt rajtuk van, megállnak. Viszont agresszívvá változnak, és amikor nem nézel oda, mögéd osonnak, és elkezdenek kaszabolni.
Félelmetes... Minecraft lesz az év horrorjátéka, ha kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged