- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Lesz fejődés, de amíg a kijelző tartalmaz nem 100%-ban átlátszó dolgokat (vagy bármi olyat, ami fénytörést okozhat), addig a fizika fogja megakadályozni a tökéletes képminőséget. Márpedig fog tartalmazni ilyeneket, mert eleve ott vannak a pixelek, amiknek van fizikai határa, anyaga, és valahonnan áramot is kell kapniuk, hogy tudják, mikor kell világítani, és mennyire. A vezetékeknek, akármilyen vékonyak (vagy akármilyen anyagból) is legyenek, lesz optikai torzító hatása. A különböző rétegeknek szintén. Biztos lesznek idővel nagyon jó megoldások, de az még nem most lesz. Én személy szerint 4-5 évet minimum adnék neki, amíg kiforrja magát a technológia olyanra, hogy az akkori hétköznapi elvárásoknak megfelel. Addig meg elfogadjuk olyannak, hogy új, de nem olyan jó, mint a hagyományos módszer.
Lásd: optikai külső vs. kijelző alatti ultrahangos ujjlenyomat olvasó esete. Ha kell az új technológia, akkor viseld el, hogy még egy kicsit lassabb, és többször hibázik! -
e-newsee
addikt
Ennek én is örülök.
Az S9 hajlítása kezd az agyamra menni, semmi értelme nincs már, annyira kicsi a hajlítás, és az edge paneles dolgok is kezdik elveszíteni a támogatást. Utoljára talán a Note Edge-nél volt értelme, ahol csak az egyik oldal kapott egy jókora lekerekítést és azt ki is lehetett használni értelmesen.
A tudásával szerintem nem lesz gond. Az ára az kérdéses. Ha light, akkor illene valahol az S széria magasságában, de inkább alatt meghúzni a határt.
Személy szerint nekem jöhetne egy A80/A90 tudású cucc is, ha a normális Samsung (Wacom) cerkát adják mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest