- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Roland-87 #1140 üzenetére
Az nem eletszeru hogy mindennap 5-6 orat youtube videokat nezz a mobilon
Itt egyszeruen arrol van szo, hogy otthoni netnek hasznaljak, mert gyorsabb mint az adsl...1 gyengebb telefonnal megosztva vagy usb stickkel hasznaljak torrentre, de tisztelet a kivetelnek,
aki hetente tobb linux disztribuciot tolt le termeszetesenSzerintem az atlagos ember dolgozik v suliba van, nincs ideje tobb oranyi videot megnezni, otthon meg felmegy a sajat routerenek/modemenek a wifijere es azt hasznalja.
Ha meg sorozatokat nezek akkor letoltom, atmasolom a telefonra es ugy nezem, szinten otthon amikor van 1 kis szabadidom... -
rendon
tag
válasz
Roland-87 #1140 üzenetére
Én már 1 éve és 4 hónapja használom! Átlagba nekem havi 50GB adatot forgalmazok, és ebbe benne van kisebb nagyobb megosztás is! De még nem szóltak rám! Sőt mikor előfizettem,akkor nagyon élveztem hogy korlátlan, és minden szart megnéztem rajta, akkor volt 70-80GB adatforgalmam az adott hónapban, és még akkor se szóltak! Itt egy esetről tudok akire rászoltak, de az le is írta ide, hogy torrentezett vele! Amikor előfizettem, akkor meg kérdeztem hogy ezt most mennyire korlátlan! Azt mondták ha rendeltetés szerűen használom, akkor több terrabájtot is forgalmazhatok vele, de az hangsújozták hogy, ne torrentezzek vele!
Nekem ez így teljesen megéri, főleg hogy az én csomagom ami 6000ft, most meg 9990ft-ot kéne hogy vizessek ha ugyan arra a csomagra szeretnék előfizetni! -
sparks
senior tag
válasz
Roland-87 #1136 üzenetére
Nézd meg a flottás topicot, azon belül IQPro Kft., van náluk teljesen korlátlan csak net előfizetés, havi bruttó 4.695,- Ft jelenleg. Nincs hűség, nincs semmi macera, megrendeled, kapsz egy kártyát és használod. Ha kell beszéd is, az is van náluk, de flottás topicban sokszor ki volt már tárgyalva.
Régen én is UPC-vel nyomtam, de nekem egy 2 kártyás telefonban sokkal jobb megoldás lett a flottás kártya. Telenorral dolgoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Wise (ex-TransferWise)
- Bestbuy játékok
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest