Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Gyorsan lekopogom, nekem nem volt még gondom az OTP-vel. Junior számlám van, kb minden ingyenes (készpénzfelvétel havonta 2 ingyenes, utána 50 Ft), adtak A-hitelt is szó nélkül, amikor kellett.... Mindig időben kapom az sms-t, amiben benne van minden információ.
A páromnak viszont takszövnél van számlája. Ő is kvázi ingyen kap mindent, az sms-t is,a miben benn van, hogy mennyiért vásárolt. Az egyenlegét sohasem közlik. Ha meg a Tescoban vásárol, akkor a terhelés csak 2 nap múlva jelenik meg a számláján. Tehát teszemazt, van 50ezer Ft-ja. Vásárol a teszkóban 5ezerért, utána vesz fel automatánál 10ezret, a bizonylaton 40ezer fog szerepelni egyenlegként. Majd holnapután, mikor szeretne mondjuk 38-ért vásárolni, akkor derül ki számára, hogy nem is úgy van. Tehát ha nem számolgatja ki mindne kiadását, nem lehet tisztában a saját egyenlegével. Akkor már inkább az OTP, lagalábbis amíg olyan "kicsi" vagyok, hogy élvezhetem a Junior szolgáltatások előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest