Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Pont nem érdekel, hogy elhiszed-e, amit most mondok, de 6700 teljesen okés a GPS. Abszolút lehet látni, hogy mikor, merre, mi van, merre kell menni, stb.
Én egy héten 1-2 alkalommal használom, ált BKV-val, nem kocsival. Ilyenkor ált olyan helyre megyek, ahol még nem voltam, és hibátlan. Bús életben semmi bajom nem volt vele.
Ha kocsiban használom nagy ritkán, akkor meg hangos navigáció...Sőt elárulom netezni is tökéletesen lehet vele, még youtube is megy (nem mintha azt használnám). Reggelente arra jó, hogy mire beérek miunkahelyemre elolvasom a híreket.
És igen: 3+ col nyilván jobb lenne, de 4 már nekem nagy, nem kell...
Szóval amelyik cég kidob egy korrekt 3+ colos telót, de még 4 alatt, azt fogom venni. Addig meg marad ez. Kicsi, lapos, minőségi burkolat, mindent tud amit egy okosteló, nem fagy le, 3 napot kibír, ha nyúzom, többet, ha csak telefonálok, relatíve jó a kamera (nagyon relatíve...), minek cserélejem le egy olyan telóra, ami az esetek nagy részében csak bosszant??Sony Ericsson Ray számomra tökéletes teló volt, majdnem le is cseréltem, de úgy voltam vele, lesz még jobb is. Hát tévedtem... azóta a gyártól elmentek a tepsik felé, én meg olyat nem veszek...
UI: spanom 127-ért vette a 3g Ip2-jét, és garis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest