- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
Arról lehet valamit tudni, hogy mikor kezdik forgalmazni itthon mondjuk?
-
Elsősorban nem ez a gond, hanem inkább az, amit emlegetnek, hogy a MS a OEM gyártókat haragítja magára.
Ez pedig egy milliárdos piac.
Lesz itt kemény harc, gyilkolászás /embereket!/, adatlopás és sok-sok ügyvéd megélésének forrása.
-
blex
senior tag
válasz
Pete55555 #28 üzenetére
gondolom ha már behozták a desktopra a metro dizájnt, akkor előbb-utóbb meg akarnak szabadulni a hagyományos asztaltól. úgyhogy el kell szoktatni a népet a régi alkalmazásoktól és rá a metrós alternatívákra (amikből ugye egyre több lesz).
a jövőben játszódó filmekben a számítógépeken egy csomószor a maihoz képest teljesen idegen felület van, ami rohadt jól néz ki. valahogy el kell jutnunk oda - ha egyszer mindig így képzeljük el a jövőt. ha viszont soha egyik gyártó sem mer semmi drasztikusat lépni, akkor ez nem nagyon fog összejönni.
-
Pete55555
addikt
az RT-t akarják tolni amennyire csak lehet.
Ez szerintem is így van, de nem tudom miért... Mert a Pro-n futni fog minden desktop alkalmazás, az RT-n meg ugye nem... és akkor már inkább android (transformer pl) vagy iPad.
De el tudom képzelni, hogy apuka megveszi a kisfiának az RT-t, hogy játsszon vele, aztán majd pislognak, hogy nem fut rajta a needforspeed.
-
vicze
félisten
ga?
A 90 napot tudom. Nyilván az így is úgyis december lenne, de vagy tényleg gyártási nehézségek vannak, vagy időt akarnak hagyni az OEM-eknek, tőlük biztos, hogy már megjelenéskor több készülék is lesz. Kíváncsi vagyok karácsonyra sikerül-e.
Ahogy nézem az RT-t akarják tolni amennyire csak lehet. Nagyon kíváncsi vagyok 2013 Q1-es eredméynekre. -
Воланд
titán
válasz
christopher2 #25 üzenetére
az ms meg mindig a szoftvereladasbol el es nem feltetlenul akarjak osszerugni a port az oem partnereikkel. ha megfeszulnek, akkor sem lesz beloluk apple 2.0.
-
christopher2
csendes tag
Szerintem elég hülye lépés, hogy csak az USA-ban lehet csak kapni, pedig normális árazás mellett felvehette volna a versenyt az androidos tabletekkel és iPaddel. Biztos lesznek jó és viszonylag olcsóbb gépek más gyártóktól. Ezzel, hogy US only szerintem azt érik el mint a Zune-nal. A kutya se veszi majd.
-
vicze
félisten
Én csak erre reagáltam: "amint beszerezhető itthon"
Persze tág lehet az "itthon beszerezhető" fogalma, de azért elég ritka hogy US webáruházak külföldre szállítanak.(Nem Amazon.) MS nem ezzel akarja letarolni a piacot, az az OEM-ek feladata.
Surface meg marad US only. (Amúgy Pro verzióra már december végét januárt mondogatják megjelenésnek.) -
blex
senior tag
webáruház tökéletes, nem?
egyébként mi történt a teljes titoktartással, hogy most már azt is tudjuk, hogy 5milliót akartak és nem fog nekik sikerülni? -
=Mentor=
őstag
Nincs elég kapacitás? Állítsanak hadrendbe újabb gyártósorokat és bővítsék a kapacitást...
(#7) vicze1: Szerintem abszolút téves az információd, miért ne forgalmaznák itthon?!
-
Lehet hogy csak én vagyok vele így, de fura, hogy pont akkor kell elhinteni ezt a hírt, amikor:
1. a bejelentést követően az egész piac pozitívan fogadta az MS tabletet.
2. Az egyes pont alól kivételt képeznek azok az OEM gyártók, akik az elmúlt évtizedekben az MS rendszereit használták a létező összes platformon, és most perrel fenyegették a Microsoftot, mert megjelenés előtt betekinthetett készülő tablet prototípusok terveibe -> állítólag a Surface ezekből építkezett.Most pedig érdekes módon, nincs elég VaporMG / fémmegmunkáló gyár a piacon, hogy kielégítsék a vásárlói igényeket... Nem is értem.
-
Pubilol
tag
Még meg se jelent, már most az Apple-t hibáztatják.
Mi lesz akkor, ha kijön, és -esetleg- k*rva nagyot fog bukni?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Erről is az Apple tehet.
-
kiskaktusz
addikt
Nem érdekelnek az ilyen hírek, egyet akkor is muszáj lesz szereznem
-
.mf
veterán
"A DigiTimes általában megkérdezhető hitelességű forrásai szerint"
Most megbízható vagy megkérdőjelezhető?
Szerk: na pont lemaradtam róla.
-
szp1
addikt
"általában megkérdezhető hitelességű .."
Megkérdőjelezhető.
-
errorcode06
őstag
Remélem karácsonyig megoldódik a készlethiány, mert 1 ilyen tablettel akarom magam meglepni...
-
tőlem 1 db is kijöhet induláskor de az az enyém legyen
amint beszerezhető itthon már rendelem is meg ... windows 8-at használok február óta és tetszik a rendszer ...
-
FeherMate
csendes tag
Úgysem kell majd annyi, az új rendszer miatt, komoly problémák lehetnek.
Felraktam, próbálgattam, mint sima gépen mint érintőpanelen, többször, kiveséztem, minden irányból, de ez a kezelő felület tényleg nem jó, nagyon eltolták, szerintem még bonyolult is így hirtelen a régi rendszer után, és ezt erőltetik.
Egyenlőre számomra igen csak kezd fekete listára csúszni a windows 8
Pedig egy dolog igaz rá, hogy érezhetően gyorsabb mint eddig bármilyen windows.
-
Ezekről a spontán készlethiányokról mindig ez a képregény jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest